TRIATLÓ DE LA VILA I ULTRA TRAIL D'ANDORRA

.
Aquest cap de setmana del 16-17 de juliol vam tenir socis per Barcelona i per Andorra competint.

Per una part, a Barcelona hi estaven Fernando, l'Anna i el Tito per disputar la triatló de la Vila, distància sprint, corresponent al circuit del Triathlon Series.
Mot bona cursa dels tres fent un molt bon paper. Fernando va firmar el seu debut en triatló fent una molt bona actuació, Anna espectacular quedant en la pos.15 de més de 200 noies i el Tito el 90 de més de 1700 triatletes. Els resultats son els següents (a destacar que la natació es va escurçar a 600 mts i que el circuit de bici tan sols eren 17,5 km):

Tri Sprint (1747 finishers)
Pos.90. Tito Pueyo - 0:59:39
Pos.623. Fernando Figuera - 1:09:09

Tri Woman (205 finishers)

Pos.15. Anna Saura - 1:09:02

Per altra banda, Bernardo, Percha i Mateva van viatjar a Andorra a disputar l'Ultra Trail.
Bernardo va còrrer la Ronda dels Cims, una cursa de 170 km i 11.900 mts de desnivell positiu on tan sols van acabar 46 corredors, menys de la meitat dels inscrits, una dada que demostra la duresa de la prova.

Pos.40. Bernat Gordun - 55:54:41

Percha i Mateva van còrrer l'Ultra Mític, una cursa de 112 km i 9.700 mts de desnivell positiu. A 20 km del final, tots dos van decidir abandonar degut a la fatiga i a l'alteració de l'organisme degut a l'esforç realitzat. De totes maneres, tots dos van quedar molt contents per la seva actuació.