CAP DE SETMANA DEL 24-25 DE SETEMBRE INTENS

.
Cap de setmana ple de curses i moltíssims socis donant el millor d'ells mateixos. Cap de setmana intens i amb molts bons resultats.

19 MEDIO MARATÓN "RUTA VINO SOMONTANO"

Excel·lents resultats dels 4 atletes del club que van assistir a la 19a Mitja Marató del Somontano de Barbastro. L'Antonio i l'Aitor van fer una molt bona cursa, arribant junts a meta, i amb un temps molt satisfactori pels dos. L'Antonio, anant de menys a més, va aconseguir trobar-se a l'Aitor al km 21, que va fer una primera part de cursa força ràpida. I el Josep Monforte i el Josep Mª, amb un ritme de 4'32" i de 4'49" el km de mitjana, respectivament, van aturar el crono en uns bons temps, servint d'excel·lent test per afrontar a posteriori la distancia de la Marató. Dels 438 atletes que van finalitzar la prova, els resultats dels nostres van ser:
Pos.51. Antonio Gordun - 1h27'08"
Pos.52. Aitor Sala - 1h27'08" (millor marca personal)
Pos.142. Josep Monforte - 1h35'39"
Pos.219. Josep Mª Gràcia - 1h41'54"

POWERBAR MARATON BTT BONANSA 25-09-11

Dura, molt dura, però alhora circuit espectacular. Això és el que van coincidir la majoria de socis que van participar a la PowerBar Maraton de BTT a Bonansa.
Destacar al circuit puntuable del circuit de 60 km la boníssima plaça aconseguida per David Gensana, i al circuit popular de 30 km la gran participació del Club amb bons resultats. També destacar el paper d'en Mario Turrión, futur soci del CAR, que amb tan sols 14 anys ja comença a donar guerra en el món del BTT.
La pluja del dia anterior va provocar que, un circuit que en un principi semblava "assequible", es convertís en una autèntica guerra.

"LOS GUERREROS" (falten Guillem, David i Maje que no els vaig poder agafar...)

Pos.11. Marc Latorre - 2h58'37"
Pos.12. Laura Castellarnau - 2h59'43" (1ª posició classificació femenina)
Pos.18. Guillem Fornons - 3h17'03"
Pos.22. Maje Rodríguez - 3h27'37"

Circuit 15 km popular

Pos.3. Alex Asensio - 1h28'10" (canvi de circuit degut a mala elecció de rodes)

TRIATLÓ CALAFELL SPRINT I OLÍMPIC 25-09-11

El dimenge 25 de setembre es va cel·lebrar la 3ª edició del triatló sprint puntuable i aquest any campionat de Catalunya on hi va assistir en Javi Cavero. Paral·lelament també es va cel·lebrar un triatló olímpic on hi van participar en Manu, Juanmi i Josep Mª. Un total de 1.000 participants van provocar un dia 100% triatlétic.

Distància SPRINT

Javi Cavero - Sense dades, degut a un error a l'arribada amb el xip.

Distància OLÍMPIC

Pos.28. Manu Broto - 2h15'31"
Pos.121. Juanmi Riu - 2h29''5"
Pos.122. Josep Maria Vaqué - 2h29'11"

PUYADA A OTURIA 25-09-11

Bona cursa de muntanya de 38 km per muntanya amb més de 2200 metres de desnivell acumulat la que van realitzar Percha i Mateva aquest diumenge passat d'entre els 73 finishers de la prova.