RESULTATS I DUATLÓ SOCIAL DEL C.A.R (17-09-11)

.
Ja estan aquí els resultats del I Duatló Social del C.A.R.
Prova que va començar a gran velocitat gràcies a la bona carrera de l'Aitor, que va portar de "cul" a la resta de corredors. Bona llebre que va provocar que molts dels primers 10 corredors fèssin les seves millors marques personals. Destacar també en el primer tram de cursa a peu la lesió de l'Anna M., cosa que va provocar que sortís el Percha al relleu (recupera't aviat Anna!)
Segon tram de bici on abans dels 3 primers km, David ja agafava la primera posició seguit de l'Albert a 1'12" fent tots dos un gran parcial. A 21" també fent molt bona cursa arribava Juanmi i a 1'40" d'aquest, Alex i Cesar.
En el tercer tram, la cursa la guanyava Javi gaudint del marge que l'havia deixat en David, seguit del Ramón que aconseguia la segona posició guanyant a l'sprint final  a l'Anna.
Una cursa molt divertida on tothom ha donat el millor de sí mateix i ha disfrutat d'un dia en grup fent el que més ens agrada: fer esport i un bon tiberi després. Aquest era l'objectiu.