TRIATLÓ OLÍMPIC DE BANYOLES - CAMPIONAT DE CATALUNYA

.
El dia 3 de setembre, es va disputar a Banyoles el Campionat de Catalunya de distància olímpica. Molts triatletes, un total de 813 finishers. El circuit espectacular, nedant a l'Estany de Banyoles, un recorregut de bici molt exigent amb un petit port inclòs i una cursa a peu tota concentrada al parc de l'estany que feia que hi hagués molt públic i molt ambient. Un circuit 10 que sens dubte repetirem.
Del Club van assitir Antonio Morilla, molt valent, ja que portava molt dies sense entrenar i ja era conscient que patiria la falta d'entrenament, Anna amb un molt bon paper i amb la seva línia ascendent cap a les posicions privilegiades i Tito amb una cursa més que ja suma 27 triatlons.

Pos.112. Tito Pueyo - 2h18'27"
Pos.550. Anna Saura - 2h45'18" (Pos.31 en categoria femenina de les 74 finishers)
Pos.752. Antonio Morilla - 3h06'32"

La nota trista, una aturada cardíaca d'un corredor mentre arribava a meta que va acabar amb la seva mort.