CAP DE SETMANA 22-23 D'OCTUBRE

.
Aquest cap de setmana molts estàvem de fira, però uns quants socis van seguir sumant curses i millorant a un ritme molt bo.

Mitja Marató del Mediterrani 23-10-11

Antonio Gordun va fer la seva millor marca personal en mitja marató i per 30" no va millorar la marca del Club que té en possessió l'Aitor.
Molt bones sensacions de l'Antonio corrent a un ritme pràcticament constant d'inici a fi de cursa.
Una cursa on es junten 3 distàncies amb més de 4.000 corredors i és difícil agafar una bona posició d'inici. D'entre els 1.864 finishers de la mitja marató:

Pos.56. Antonio Gordun - 1h23'35" (a 3'57"/km)

Ermitanyos 23-10-11

Radical sport va organitzar un altra edició d'Ermitanyos, i amb ells, David Gensana i Laura Castellarnau com a col·laboradors de l'organització.
Roser va fer la ruta de 50 km juntament amb dos companys de la zona.
Una prova no competitiva amb km per camins, corriols, trialeres i carretera on es va passant per les diferents ermites de La Noguera.