CAP DE SETMANA DEL 26-27 DE NOVEMBRE

.
S'atança l'hivern però tothom està amb ganes de competir i de veure com ens fan evolucionar els entrenaments.
Aquest cap de setmana va ser un altre plagat de competicions. Duatló de muntanya, cursa de muntanya,´marató i cursa de 10 km van ser els escollits.

88a Jean Bouin - 10 km

Crònica feta per l'Aitor:

Una de les primeres carreres de ruta d'Europa i la primera en realitzar-se a nivell d'Espanya, la Jean Bouin, ha estat un any més, un exemple de bona organització i saber fer bé les coses, a la que ens tenen tan ben acostumats per Barcelona. 10.000 participants prenien la sortida, davant de la Font de Montjuic, a Plaça Espanya, per fer un recorregut de 10km homologat per la RFEA, i que tenia com a dificultat la pujada dels darrers 2'5km finals, que ens feia apretar les dents...La Eli i l'Aitor van disfrutar de l'ambient de la prova, i van aconseguir les seves millors marques personals oficials en 10km/ruta, tot i no ser un circuit idoni per anar a buscar marca.
Resultats:

Pos.135. Aitor Sala. 36'58" (temps real) (mmp)
Pos.3142. Eli Sala. 47'32" (temps real) (pos. 197 cat. Femenina) (mmp)

Podeu veure els resultats al següent enllaç: http://www.jeanbouin.cat/11_resultats.html

XXI Cursa CEC Collserola

Anna i Tito es van "plantar" a la sortida de la cursa curta (13 km) de Collserola. Paral·lament i 30' abans es donava sortida a la cursa llarga (21km).
Tots a la línia de sortida i "piiiiii!!! sortim escopetejats cap a la muntanya de Collserola. Una pujada que tela, que feia que en molts llocs la gent hagués de caminar (qui ho diria a bcn, eh?). Anna lluitant amb les primeres i col·locant-se en més d'una ocasió en 3ª posició, i Tito voltant la posició 12 arribàvem a la part alta. A l'iniciar la baixada apareixen els problemes. Tito, seguint als del capdavant es passa el gir a l'esquerra que diferenciava la cursa curta de la llarga, com tots els de davant. La falta d'una persona que ho indiqués o, si més no, un cartell va provocar que la cursa la haguem de cata·logar com mal organitzada.
3 KM em vaig passar de llarg! Jo i els altres del davant fins que en un avituallament ens van dir que anàvem malament. Doncs res, mitja volta i a buscar la cruïlla perduda. Total 19km enlloc de 13km, entrenament amb majúscules ja que no puc dir res més. Encara em va donar temps a atrapar a uns quants dels últims... (si no em perdo quedo primer!)
Anna per la seva banda molt bona cursa i lluitant per les primeres places en tot moment, i el més important, no es va perdre, jeje
Dels 284 participants:

Pos.26 - Anna Saura - 1h08'23 (Pos.5 categoria femenina)
Pos.228 - Tito Pueyo - 1h41'43" (19 km..., 6 més que la resta...)

Totes les classificacions a http://collserola.cec.cat/

III Duatló d'Alguaire

Aquí teníu la crònica feta per la Maje:

Salimos pronto por la mañana camino de Alguaire, la temperatura muy baja y cada vez que nos acercábamos todo nos indicaba que la carrera sería dura por el frío y además nos acompañaría la niebla. Tanto el Marc, la Marta y yo estabamos preparados para nuestra primera duatlón de montaña, con nervios calentábamos en el campo de fútbol y venga a la línea de salida!!!!.


La salida como de costumbre fue rápida, unas vueltas por el pueblo y una larga subida hasta llegar a una pista que daba acceso a unas escaleras de bajada hacia el pueblo. Puñeteras escaleras!!! Resbalaban por la humedad pero con atrevimiento no había problema.

Ya en el box, corre corre!!!En mi caso salí con otra chica que al cabo de 1 Km imposible seguirla (finalmente quedó 2ª), creo que faltan horas de BTT. El sector de bici muy divertido, con caminillos y pistas, pero no muy complicado, quitando alguna bajada corta. El desnivel se resumía en 3 rampas de 200 o 300m. La artista se pegó un leñazo con clase, los cuernos de la bici recien estrenados y plegando vilmente en las curvas hasta que en una de ellas no fue vilmente y el bonito cuerno se quedó enganchado en un árbol. En fin recordando mis años en el mundo del esquí, primero sobre railes y ahora sobre ruedas. Por lo que pudimos comentar en la meta, tanto el Marc como la Marta tuvieron más de un sustillo.

Y después de 1h20/1h30 de bici llegamos a boxes y con las fuerzas justas para afrontar los últimos 3'5 Km no planos del todo, con leves subidas.

Finalmente después del esfuerzo y con mucha ilusión los resultados fueron los siguientes de 72 finishers:

Pos.37 - Marc Palacín - 2h10'09"
Pos.44 - Marta Boneu - 2h15'55" (3ª femenina)
Pos.55 - Maje Rodríguez - 2h23'51" (6ª femenina)

Toda la información a http://www.ccalguaire.com/

MARATÓ DONOSTIA 2011

Crònica feta per Bernat Gordun, que amb aquesta marca obté el seu millor crono en marató:

Tiempo: 3,14 h

Posición: 750
La maratón de San Sebastian es una carrera que recomiendo, rápida, con corredores de buen nivel, de 2200 participantes 400 bajaron de 3 h. y más de la mitad de 3,30 h, en un recorrido por el centro urbano y la playa de la concha de 2 vueltas y una previa de 5 km. Inicio y final en el estadio de Anoeta.
Mañana fría pero soleada que invitaba a correr, los primeros 5 km los hago rápido, a 4,25, después bajo el ritmo y acabo la media a 1,36, voy cómodo y sobre el tiempo previsto. Inicio la segunda vuelta con la idea de mantener el ritmo hasta el km 35 y a partir de allí apretar a muerte hasta la meta. En el Km 34 me cruzo con Carlos Hidalgo que va muy bien pero yo empiezo a ir mal y no puedo mantener el ritmo, me quedan 8 km de apretar los dientes pero pierdo 20” por km. sobre el tiempo previsto y al final, con la ayuda del público como siempre fenomenal, acabo en 3,14.
Estoy contento, he acabado bien físicamente y he disfrutado corriendo.




No hay comentarios: