MARATÓ COSTA DAURADA I 10 KM

.
Cap de setmana esportiu i en familia el que vam viure una part dels socis a Port Aventura.
Una bon pack, hotel-entrades a Port Aventura-cursa, que van animar a que uns quants anèssim a córrer. Excusa perfecta per passar el cap de setmana al Parc d'atraccions de Port Aventura.
Escapada molt recomanable i tant de bo l'any vinent ens poguem reunir una bona colla per a passar dos dies agradables i de retruc competir per a tenir aquest punt de motivació que va molt bé per a seguir entrenant i millorant.
Un total de 7 socis vam córrer pels voltants del Parc en les distàncies de 10km i marató.
La cursa, no bonica ni perfectament organitzada, però per mi recomanable, perquè en cas d'estar allotjat a l'hotel, és un luxe, ja que sortida i arriba es troben a la recepció del mateix.
La nota negativa, el retràs de 30' que es va produir en la sortida, ja que l'organització comentava que hi havia un autocar al circuit..., fet que va provocar que molts corredors que ja havien escalfat per donar la sortida es refredessin amb les seves conseqüencies.

Antonio Gordun i Xavi Pascual ho van patir, ja que desde primer moment no es van trobar cómodes i els va obligar a abandonar als 21km, a l'inici de la segona volta. Tots dos tenien unes expectatives molt bones degut als seus entrenaments, però aquest cap de setmana no va ser el dia.
A Josep Maria li va passar el mateix, però amb un gran esperit de superació i esforç va  voler seguir per acabar la cursa, patint com mai, però arribant. Així ho descriu:

Omplim quan ho fem bé, però també, hem d'explicar les coses quan no van tant bé.

Als novells els hi pot servir d'avis que el llop ens ronda a tots
Nomes dos ratlles, per agrair el suport i anims que de tots els companys vaig rebre i he rebut desprès del patiment del diumenge a la MCD.


Tot aixecar-me ben d'hora, ben d'hora, arrossegant tota la family. Havent treballat dur (potser no lo suficient, segons diu el resultat) i amb prou “il·lusió”:-) (pot ser no la necessària), vaig patir la patacada mes forta des que corro.
No se si, la mitja hora que ens van fer desescalfar, o no se que dir, me vaig quedar que poc desprès de la mitja marató, el meu cap no donava estímuls al meu cos per córrer. No tirava.
Al final, com si m’hagués presentat sense fer cap tirada, ni cap entreno, vaig patir per arribar al final. Potser, lo millor, hagués estat plegar, però jo no participo cada mes en una marató i com que ho considero un repte, considero que això un dia o altre podia arribar.
Sortia amb previsió de fer 3:20, però amb un inici una mica accelerat per mi mateix (semblo novell).
Al final primera mitja marato, al voltant de 1:40 i pico, i la segona, caminant uns quants quilometres, mes de dues hores per fer un total de 3:48. Tenint en compte que ens van retallar mes de mig quilòmetre.


La cursa, NO recomanable. L’ambient, bo pels companys. El circuit, un xurro. El temps, jo soc corredor que tira en temperatures baixes. Però no hi ha escusa per lo ocorregut. Un altre dia serà.
Ara tots ens hem de recuperar.
Gracies, també pel vostre suport post marató, comanys del Km0, Bernardo, Neus, Antonio, Carlos i Eva de Vilaller, etc.
Bé, continuem matinant i treballant cada dia mes dur, per que no ens passi el mateix.


Salut i força quilometres.

Per altra banda, la Neus també va tenir el seu calvari particular degut a uns dolors estomacals que van provocar més d'una parada. Un altre esperit de superació, ja que va acabar més per tossuderia que per condició física. El seu marit Bernardo la va acompanyar tota la cursa fent el seu "entreno" i donant suport tota l'estona. Uns valents.

En la distància de 10 km, prenien la sortida Silvana i Anna en categoria femenina fent molt bon paper tenint en compte que és inici de temporada, classificant-se entre les millors, i Tito, fent el seu millor parcial de 10km en ruta molt content pel resultat.


Quins cracks! A Antonio i Xavi no els vam poder agafar...

Cursa de 9700 km (648 homes i 154 dones)

Pos.43. Tito Pueyo - 37'51" (els 10km a ritme de 39')
Pos.264. Anna Saura - 43'42" (10 km a ritme de 45' - pos7. categoria femenina)
Pos.380. Silvana d'Antonio - 45'52" (10 km a 47'20" - pos.4 de categoria F40)

Marató

Pos.192. Neus Peiró - 3h43'33" (pos.2 categoria F40)
Pos.211. Josep Maria Vaqué - 3h48'32"

Podeu veure tots els resultats a http://www.maratocostadaurada.com/




No hay comentarios: