9ª TREMPEDALADA 16-09-2012

Novena edició de la Trempedalada de Tremp on hi vam tenir a Roser i Mage com a representants. Aquests són els comentaris de les corredores:

"Hi havia dos circuits el llarg i el curt 35,50 km. dificultat mitja, amb un desnivell de 900m , i el circuit llarg de , 58 km. Dificultat alta, amb un desnivell de 1800 m. De bon matí, a l’arribar ja ens tenien preparat un bon esmorzar per tots els participants. Vam sortir a les 9h puntuals, el recorregut va ser entre pujades, baixades, trialeres , per dins el bosc i algún que altre secarral , molt ben marcat i uns bons avituallaments."

Roser va fer el cicuit petit i la Mage va fer el llarg amb la mala sort de que va punxar i va haver d'abandonar la cursa quan ja li quedaven pocs kilometres per l’arribada . 

"Després de tot l’esforç a l’arribada ens esperava un refrigeri i un bon dinar, que el vam compartir amb tots els participants a un restaurant de la zona i amb els companys que van baixar de Vilaller."

Bona classificació de la Roser, ocupant la segona plaça de la seva categoria, després de la seva boníssima recuperació de l'operació del menisc. Enhorabona Roser!!!

Pots consultar aquí la classificació completa de la cursa.

No hay comentarios: