CAP DE SETMANA DEL 20-21/10/2012

Cap de setmana de fira al Pont de Suert i de dia social del Club Atlètic Ribagorçana. La pluja va fer acte de presència tot el cap de setmana i va obligar a suspendre el duatló social que teníem preparat. El plan "B" obligat va consistir en una jornada de piscina on vam realitzar dues proves, una per relleus i l'altra individual. El millor, la jornada de germanor i l'estona agradable que vam passar junts. El diumenge hi havia la Mitja i els 8 km de Mollerussa i el Triatló de Vilanova.

CURSA SOCIAL CLUB ATLÈTIC RIBAGORÇANA 2012

Dissabte dia 20 d'octubre, dia molt ennuvolat però amb ganes de passar-ho bé amb els socis del Club. La pluja obliga a realitzar la cursa social a la piscina, fet que fa enrere a molts socis degut a que l'aigua, DE MOMENT, no és el més fort de molts socis.

Una dotzena de socis, més 6 jovenets futurs esportistes, ens llancem a la piscina a passar el matí.

Recordant els temps de "cole" fem els equips a dit quedant 3 equips de 6 relleus on cada relleu havia de realitzar 50 mts de nedo.
Equip1: Alex Asensio, Percha, Laura Asensio, Maite Clemente, Alex Jr., Andreu (un integrant fa dos relleus)
Equip 2: Anna Manyà, Marc Palacín, Chechu Muñoz, Tito Pueyo, Maria Palacín, Marc Palacín
Equip 3: Mario Turrión, Edu Saura, Josep Cortina, Anna Saura, Àngel Porté, Eli Sala (un integrant fa dos relleus)

Molt divertit però alhora amb molta energia, donant-ho tot, la guerra es va decantar per l'equip nº3 sent el just guanyador, seguit de l'equip nº 1 i finalment de l'equip nº 2.

A l'acabar, estava en joc el dinar per a 3 persones. Els 3 primers classificats de la cursa individual de 50 mts. Per sorteig, es van fer les 4 eliminatòries que donarien els 4 finalistes:

1ª - Eli Sala, Àngel Porté, Percha - Percha
2ª - Anna Saura, Chechu, Edu Saura - Edu Saura
3ª - Alex Asensio, Mario Turrión, Tito Pueyo - Tito Pueyo
4ª - Josep Cortina, Marc Palacín, Anna Mañà - Anna Manyà

La classificació final en funció dels temps va ser la següent:


1º - Tito Pueyo - 31"

2º - Alex Asensio - 33"
3º - Mario Turrión - 35"
4º - Edu Saura - 41"
5º - Percha - 42"
6º - Chechu - 42"
7º - Anna Manyà - 43"
8º - Anna Saura - 46"
9º - Eli Sala - 53"
10º - Josep Cortina - 56"
11º - Àngel Porté - 62"
12º - Marc Palacín - 78"

La GRAN FINAL va ser realitzada per Percha, Edu Saura, Anna Manyà i Tito Pueyo sent la següent la classificació final:

1º - Tito Pueyo; 2º - Percha; 3º - Edu Saura; 4ª - Anna Manyà

Paral·lelament i durant tot el matí, incansables, Alex, Laura, Quim, Maria i companyia, van estar fent curses de relleus sense parar. Quina energia! Són els nostres futurs guanyadors! Ja tinc ganes de seguir-los!!!



8 KM DE MOLLERUSSA

Crònica per Chechu Muñoz:



Desprès de passar un magnífic matí de dissabte a la piscina del Pont de Suert amb la gent del club i sense acabar de fer del tot el ridícul, avui diumenge anem cap a la Mitja de Mollerussa a fer la cursa de 8 Km. La fem com a preparació de la Mitja de Lleida que serà la segona de l'Eli i el meu debut en la distancia.

Anem a la línia de sortida i jo em trobo molt tranquil, cosa rara en mi, però durant la nit, que et programes la cursa o intentes imaginar-te com anirà, em faig un plantejament de sortir molt tranquil i anar fent segons les sensacions.


Tret de sortida i com sempre em despedeixo de la Eli, ja que ella ja fa via cap al davant. Jo segueixo a un ritme bo, però sento al company del cantó que diu que anem a 4:20 i afluixo més, avui és un dia de proves. Pas a pas em planto al quilòmetre 4, meitat de cursa, i amb bones sensacions, l'estómac no fa coses rares (he seguit els consells del Tito sobre l'esmorzar). 

A partir d’aquell moment començo a pujar el ritme i m'enganxo darrera de una noia que portava bon ritme (mentre corro darrera seu, penso en la conversa del dinar sobre el “rebufo” a les curses i em trau una riatlla que fa estranyar a la noia. Els últims 2 quilòmetres porto un ritme esgarrifós, des del meu punt de vista, vaig adelantant poc a poc corredors fins arribar a la meta. 

Quan arribo busco a l'Eli i la tia ja tornava amb beguda i renegant de la mala cursa que havia fet per culpa del flato, jo penso que menys mal, perquè sinó ja estaria a casa quan jo arribés, jejeje. Tot i queixar-se, ella fa 5ª en la categoria femenina i jo sol arribar amb bones sensacions estic content tot i així, mirant la classificació, he quedat el 112 de 368 finishers.





XIII "TRIATLÓ" CIUTAT DE VILANOVA

Mal temps. Molt mal temps el d'aquest cap de setmana que va ser el responsable de l'anul·lació de moltes proves i entre elles la modificació del triatló de Vilanova.

Més de 1.000 inscrits que hi havia al triatló i 578 els únics que van anar-hi. Lògic. Quan t'inscrius a un triatló i no es pot disputar, la lògica diu que es traslladi de data i no que "s'adapti" a una cursa de 8 km...la gent que va pagar 40€ no li va fer cap gràcia. La organització podia haver pres una altra decisió i 1000 persones haurien marxat contents i no només la meitat com va succeïr. Detall a tenir en compte com a organitzador.

Dels nostres hi havien inscrits Mario i Maje. Mario, preveient el desenllaç de tot plegat, veient la meteo, va optar per no perdre el cap de setmana "sota la pluja" i evitar-se el viatge.
Maje, en canvi, amb moltíssimes ganes de competir i aprofitant el viatge de cap de setmana, sí que va anar-hi fent el següent resultat d'entre les

Pos.33 cat. femenina - 42'50"

Tots els resultats a http://www.triatlo.org/MesInfoCompeticio.aspx?numero_car=1258



No hay comentarios: