FESTES DE PONT I FESTES DE VILALLER

.
Tal i com és habitual cada any, el divendres de les festes majors del Pont de Suert es va repetir la tradicional MILLA URBANA. Cursa feta amb molt de carinyo pel Consell Esportiu del Pont de Suert i on s'apleguen més de 150 petits i grans corredors.
Allí vam ser-hi una bona representació del Club Atlètic Ribagorçana amb l'objectiu de passer-ho bé. Ho vam aconseguir!!!



La setmana següent Festa Major de Vilaller i La Gormanda com a protagonista. Uns quants no vam poder ser-hi degut a la organització de la primera prova de les WTS a Lloret de Mar, però hi vam tenir de nou representació del Club amb Rogelio Lucas (guanyador), Josep Cortina, Eloi Porté i Dani Pellicer.
En Victor Romero (Gorrión) hi és a tot arreu ja que venia de Lloret de Mar on va treballar tot el dissabte fins a la matinada i diumenge va ocupar el segon calaix del podi. Aupa Gorrión!
Aqui teniu la crònica del nostre company Josep Cortina:



La Gormanda de Vilaller, cursa de Festa Major, crónica d'errades. Ambient de festa, ressaca, cares de son i de migdiada recent acabada. Amb Roge i Oscar Mallada fem un calentament a base de sprints en pujada al carrer contigu a la pujada del Trinquet. Els corredors van calentant pels carrers, bon ambient. Vaig fer la Gormanda ara fa tres anys, pensava que el recorregut seria el mateix però els companys del Club de Vialler han introduit alguna variant que Xavi ens explica abans de sortir i que un cop feta, li donen un plus força interessant. Es passa per un tram de bosc força maco. Concentrats a la línia de sortida sona un petard i "al lio". Passem per dins el poble, cap a la plaça i pels carrerons estrets enfilem la baixada del Triquet. La rampa feta cara avall posa un ritme altíssim a la cursa, la gent ens passem tots de voltes, crec, perquè a les primeres pujades la cosa es va estirant. Intento anar al meu ritme però avui això és un miratge, les pulsacions diuen que ni de broma, vaig alt i només ha fet que començar la cursa. A cada encreuament hi ha gent del Club de Vilaller que t'indiquen i t'animen. Enganxo a gent i els passo, fem grupet amb Oscar i un altre noi de Vilaller. Al control de Sant Urbà, abans d'arribar, dubto si veure una mica d'aigua o no. La calor resta una mica. Faig mig got d'aigua i m'equivoco, "messieur flaco" es passa a veure'm. Sort que és de baixada. Recupero una mica i enfilo el pla. I allí és on m'equivoco de nou. Em confon una fletxa del Parc de les Olors i erro el camí, he de recuperar uns 200 metres. Oscar i un altre noi m'havien seguit, els demano disculpes, vaja, de tot se n'aprèn. Les senyalitzacions són prou correctes, un descuit. La pujada el Trinquet sembla un cim, apreto tot lo que puc i el tram pla fins a meta s'eternitza. La gent aplaudeix i anima, cosa que és molt d'agrair. Una més per explicar, continuem la festa que això no s'ha acabat. Vall de nit, la Pirinenca a finals de mes en ment...Come on!





No hay comentarios: