CAP DE SETMANA 8-9 D'OCTUBRE

.
Aquest cap de setmana passat, més activitat. Entre que el calendari de curses de totes les disciplines cada cop és més abundós i que la gent cada cop està més animada a participar, ens trobem que cada cap de setmana hi ha una activitat frenètica en el món de la competició esportiva.
Cap de setmana de BTT i triatló, on Manu i Juanmi viatgen a Lanzarote a fer un Mig Ironman, Maje i Marcos van a Vilanova a fer un tri olímpic, Tito i Anna viatgen fins a Tossa de Mar a viure un cap de setmana 100% triatlètic amb el Campus de Xavi Llobet i aprenent moltíssim amb el gran crack del tri; i Laura, Roser i Arnau s'arriben a Agramunt a foter-li a la Transiscar de BTT.
A part, David Gensana també es presenta a la HiperVerticalBike Urgellet ExpressBtt al Pic de l’Orri cota 2.439 mts.

OCEAN LAVA TRIATHLON LANZAROTE 08-10-11

Manu i Juanmi cada cop tenen més clar que ells volen fer llarga distància i que si han de vitjar a Lanzarote o, on sigui, ho fan.
Segons comentaris de Manu, mar moguda, molt vent i molta calor. Un tri molt dur però amb un molt bon paper de tots dos. Dels 198 finishers masculins:

Pos.69. Juanmi Riu - 5h24'10"
Pos.80. Manu Broto - 5h29'12"

XII TRIATLÓ SPRINT CIUTAT DE VILANOVA 09-10-11

Maje i Marcos hi van assitir. Triatló fantàstic amb molt bon temps i un circuit molt xulo, destaquen tots dos. L'únic inconvenient que els federats van sortir a la 3ª sortida i es van haver d'esperar fins les 11:00h. Els seus resultats d'entre els 688 finishers:

Pos.285. Marcos Madrid - 1h11'45"
Pos.498. Maje Rodríguez - 1h19'12" (pos.31 categoria femenina de 84 finishers)

TRANSISCAR AGRAMUNT 08-10-11

Laura, Roser i Arnau hi van assistir en representació del Club. Un circuit totalment diferent al de l'any passat amb tan sols 1 km per asfalt i la resta per corriols i pistes molt ràpides però al mateix temps trenca-cames.
Laura va fer el circuit llarg de 60 km quedant en 5ª posició, Roser va fer el circuit curt de 41,5 km fent el 8é millor temps femení.
L'Arnau per la seva banda també va fer el circuit curt quedant en la posició 57 del total dels 254 participants i ocupant la segona plaça del podi en la classificació de juniors.

HiperVerticalBike Urgellet ExpressBtt al Pic de l’Orri cota 2.439 mts

David Gensana està pletòric. Dimenge va participar en la Edició cero d'aquesta non stop i va fer un boníssim paper quedant en tercera posició segons organitzadors però en primera real ja que els altres dos bikers no van fer la totalitat del circuit.