TRIATLÓ SPRINT ALTAFULLA CIRCUIT SERTRI 2-10-11

.
Circuit SERTRI, un circuit creat per la cadena SER i la Federació Espanyola de triatló, i el triatló sprint d'Altafulla va ser el triatló elegit aquest passat cap de setmana per 6 socis del Club i l'últim de la temporada de l'Alex, l'Antonio, l'Anna i el Tito. Maje encara anirà la setmana vinent a Igualada i Marc el 16 d'octubre acabarà la temporada amb el Garmin.
A les 5:00 AM, ja estàvem tots al pàrquing de Marc amb les 5 bicis carregades a la furgo. Encara havíem de passar per Lleida a recollir l'Antonio. Els 6 montats a la furgo amb les 6 bicis, fent equip, i cap a Altafulla.
Si una cosa no vam fer bé aquest dia va ser l'escalfament. Arribàvem molt justos a la zona de boxes i tot just entràvem a la platja ja s'estaven formant els calaixos de sortida.
A la primera sortida sortíem els federats (Marc, Maje, Anna i Tito) i a les altres dues Antonio i Alex a un minut cadascú.
Gran dia de sol i bona temperatura amb neopré opcional i l'aigua molt tranquila i molt neta van fer una natació molt tranquil·la.
Personalment molt content ja que arribava a la primera boia en 5ª posició i sortia en 9ª posició de l'aigua. Per darrere, tots els del Club es marcàven una bona natació i veient que els entrenaments van donant el seu fruit.
Transició molt ràpida i per davant la cursa ja s'anava definint. Un ciclista escapat, un grup de 7 al darrere, i jo que em quedava entre aquest grup i un altre que venia per darrere. Al veure que no podia lluitar contra un equip de 7, afluixo i em deixo agafar pel grup de darrere (d'unes 6 unitats) i decideixo col·laborar al màxim passant tota l'estona relleu i amb la sensació de donar-ho tot. Els espectadors ens cantàven 1 minut perduts respecte el cap de cursa i això donava ànims per apretar al màxim. Per desgràcia, la poca entesa entre els integrants del grup va fer que la distància cada cop fos més gran.

Circuit de bici d'una volta amb anada i tornada pel mateix lloc, cosa que feia que ens creuèssim tots.
Ja tornant, vec a Alex a poca distància i tirant d'un grup, una mica endarrere a Marc també tirant d'un altre, Antonio al darrere dins d'un grupet apretant i aprop Anna i Maje donant-ho tot. I tots relativament bastant ben posicionants en la cursa. Feia goig veure tant de verd del Club i tant ben situats en la cursa.
Deixo la bici finalment amb un grup de 5 unitats, bona transició de dos d'ells fa que ja no els pugui seguir i jo surto amb els altres dos. A l 'inici de la segona volta augmento el ritme i vec com es despengen, des d'aquí fins al final apretant com mai i entrant en 11é lloc, millor posició mai assolida en triatló.
Per darrere, Alex fent una increíble cursa i guanyant moltíssimes posicions en el tram de cursa a peu entra en 26é lloc en el seu debut en tri sprint i nedant en el mar.
A 4 minuts de l'Àlex arribava Marc tornant-se a sentir triatleta aquest any i fent molt bona cursa, després de superar la lesió que va patir aquest estiu i que va provocar que hagués de renunciar als tris.
L'Antonio arribava a 1 minut de Marc amb una molt bona evolució i tornant-se a sentir bé en els 3 segments. Espectacular l'sprint final que va fer en els últims 200 mts (sí, 200 mts, una bestiesa d'sprint, no va clalcular bé...jaja)
En categoria femenina, Anna, amb un refredat de campionat, aconseguia el seu primer podi en triatló i fent una molt bona cursa de menys a més. Per darrere entrava Maje en 6ª posició confirmant una evolució espectacular aquesta temporada i entrant entre les millors.
En definitiva, un dia que vam matinar molt per fer el que més ens agrada. Vam tornar a casa fets caldo, però havent disfrutat competint, amb la satisfacció d'haver fet les coses ben fetes i amb la recompensa dels durs entrenaments dels últims dies.