DUATLÓ DE CALAFELL 05-02-2012

.
Primer duatló puntuable del circuit amb un cap de setmana de fred intens. Un total de 10 corredors del Club hi vam assistir després de les baixes per lesió de Percha, Javi, Maje, Aitor i Esther. Ànims per ells per a recuperar-se quan abans millor!
Un circuit modificat degut a unes obres a la zona de cursa van acabar modificant les distàncies reduïnt a 4km el primer tram, a 16km el segon i mantenint els 2,5km del final.
Queixes de bastants corredors degudes a que la organització va canviar sobre la marxa el circut de bici de 5 a 4 voltes i degut a uns boxes molts estrets que perjudicaven la circulació per ells. Podeu llegir aquesta crònica de Roger Roca on ho explica, i segons la meva opinió, té tota la raó - http://www.triatlonchannel.com/version-de-roger-roca-sobre-el-duatlon-de-calafell/

Una cursa amb molt bon nivell, on estaven tots els "cracks" de Catalunya. Per la nostra part, més que bon paper dels nostres demostrant que cada cop hi ha més nivell al Club. En menys d'un minut de diferència arribaven els 4 primers dels nostres, encapçalats per Alex A. que en el seu debut en duatló de carretera va fer un "carrerón". Destacar també el debut de Marc i Marta en duatló de carretera fent molt bon paper.
En Clubs masculins, pos.15 dels més de 30 clubs i 6ª posició en la nostra divisió, començant molt bé la lliga.
En Clubs femenins, la obligada retirada de la Vane per la seva lesió al genoll van impedir que no poguèssin puntuar quan anàven en segona posició de Clubs. Ànims Vane per una ràpida recuperació!

En definitiva, una jornada de "germanor" del Club, on tots vam gaudir al màxim de la competició i vam agafar més motivació per a seguir millorant-nos cada dia.
Pròxim assalt la setmana vinent a Montmeló!