RESULTATS CAP DE SETMANA 11-12 DE FEBRER

.
Cap de setmana tràgic per la pèrdua de Tonet Cavero en un allau a la Vall d'Aran. Una abraçada molt forta per a ell allà on sigui, i una abraçada molt forta també per als seus familiars. També enviar moltes forces per a Manu per a la seva recuperació física i moral. Ànims!

Respecte al tema esportiu, destacar dues proves i una entrega de premis molt important.

DUATLÓ DE GRANOLLERS

Moltes baixes per diversos motius, va fer que la representació del Club fos inferior que en d'altres duatlons, però els pocs representants van fer molt bon paper.
Temperatures gèlides de -2c mentre preparàvem les bicis i temperatures molt fredes mentre es feia la competició, van deixar glaçat a més d'un.
Cursa molt ràpida realitzada íntegrament al circuit de Montmeló i amb un ambient de gala, estant entre els participants el vigent subcampió de món i diversos cracks.
Dels nostres, destacar el debut de Fernando i el molt bon paper de tots, mantenint el Club en la setena posició de la segona divisió de Clubs, d'entre els més de 30 que han puntuat fins ara.

Dels 436 Finishers, els resultats dels nostres van ser els següents:

Pos.103. Tito Pueyo - 1h0'26"
Pos.134. Marc Latorre - 1h2'14"
Pos.175. Ramon Jordana - 1h4'15"
Pos.251. Fernando Figuera - 1h7'19"
Pos.267. Anna Saura (pos.13 en categoria femenina)
Pos.391. Maje Rodríguez - 1h18'23" (pos.40 en categoria femenina)


CURSA PUIGVERD 10 KM

Prova puntuable per la "Lliga Interclubs Terres de Ponent", la V cursa de Puigverd de Lleida ha estat una cursa d'un recorregut de 10 km que contava amb un 70% camí i un 30% d'asfalt. Uns 420 corredors han desafiat el fred gèlid i han près part d'una jornada esportiva, amb el que es finalitzava amb un caldo calent i un bon esmorçar...ideal per recuperar l'escalfor corporal!. Després de sortir d'uns dies de parón per lesió, l'Aitor ha fet el següent resultat:
Pos.24. Aitor Sala. 38'41"


ENTREGA DE TROFEUS DE LA FEEC

Aquest passat cap de setmana també es va fer l'entrega de trofeus de la FEEC a Vilassar de Mar, on es donàven trofeus als primers classificats del rànquing de curses de muntanya del 2011.
Roser va quedar en segona posició de la seva categoria del rànquing general de curses verticals. Molt bé! Aquest any a buscar la primera plaça!


No hay comentarios: