CAP DE SETMANA 3-4 DE NOVEMBRE

MITJA MARATÓ DE LLEIDA 04-11-12

Nova edició de la Mitja de Lleida on vam tenir 3 integrants del Club donant-ho tot sota la pluja. Aquesta és la crònica d'en Chechu:

"Aquest dia feia molt temps que l’esperava , per a mi era una cursa especial, pel poc temps que porto corrent fer una mitja marató era fer un salt molt important, de fet mai entrenant havia fet una tirada d’aquesta distància, però estava plenament convençut que amb millors o pitjors condicions arribaria.
Abans de la sortida coincidim amb l’Oriol que el delata la samarreta del club, presentacions pertinents, parlem de les sensacions abans de la cursa i poca cosa més. És l’hora de la veritat.
A la sortida ens fiquem al final amb la intenció d’aguantar el màxim temps possible amb el globus d’ 1h 50. Amb la companyia de la pluja fem els primers quilòmetres i fins al 7 anem perfectament amb el globus, però a partir d’aquí he de baixar el ritme per por d’apretar massa abans de fer la meitat de la cursa. A meitat de cursa encara controlem el globus d’ 1h 50, des d’uns metres, despenjats.  Però a partir del quilòmetre 14 m’he enfonsat i ja sens ha despenjat el globus d’ 1h 50 i poc desprès ens ha repassat el d’ 1h 55. En aquell moment ha estat un ¡buff!, i encara ens quedaven 5 quilòmetres, ara ja era com un cadàver i puc donar les gràcies a l’Eli per estar tota l’estona al meu cantó estirant-me i donant-me ànims, i així, poc a poc, han anat passant els últims quilòmetres. En els últims 1.000 metres l’Eli em diu que si apretem arribaríem en menys de 2 hores i així ha sigut, hem pujat el ritme fins arribar a l’arribada, 1h 59 minuts de temps real de cursa."

Els seus temps, d'entre els 693 finishers, tot i que l'objectiu era acabar, van ser els següents:

Pos.446. Oriol Faidella - 1h46'36"
Pos.621. Chechu Muñoz - 1h59'29"
Pos.622. Eli Sala - 1h59'29"



ENHORABONA ALS 3!!!

No hay comentarios: