SANT SILVESTRE DEL PONT DE SUERT'12

Èxit en la 5a edició de la Sant Silvestre i de la 1a Mini Sant Silvestre. Un total de 300 inscrits, batint així, el rècord de la prova. Una cinquantena de nens van pendre la sortida a les 16:30h i vora 250 corredors la sortida de la cursa gran.
Gran ambient als carrers, amb una quantitat immensa de públic que ens transportava a una cursa realment de primer nivell. Carrers plens de gent, animant sense parar, els Ribatònics animant amb els acordions, els Diables animant amb els tambors..., realment espectacular.
Modificacions en el circuit de la prova, crec que van ser acertades, donant-li més valor al poble i fent el recorregut més segur.
Modificacions en l'entrega de dorsals ha sigut la correcta, donant així un millor servei i un millor control. Agraïr a tots els que van dedicar-li hores i bona implicació, en la tasca de fer bosses, entrega de dorsals, preparació de l'avituallament. Sincerament, moltes gràcies.
Bossa del corredor realment generosa i d'una gran qualitat, grans premis per a tots els guanyadors, avituallament final abundant, 100€ per a la nova marca de la prova en categoria femenina feta per Berta Cabanas (gran corredora de tan sols 14 anys) i tot gràcies al Club Atlètic Ribagorçana i als nostres col·laboradors, que aquest any van ser moltíssims.
Orgullós de la feina feta i de que tinguem aquesta cursa al nostre poble en un dia realment complicat per la disponibilitat de la gent. Entre tots s'ha fet un gran esforç.
En l'aspecte esportiu, destacar el gran nivell que s'està assolint al Club. Vuit socis entre els 20 primers demostren que el nivell creix dia rere dia i això motiva a seguir entrenant.
Gran quantitat de socis van fer marca personal, fet que demostra que hi ha millora i que ajuda a seguir entrenant.
Socis que debutàven en la distància i que motiva a seguir treballant, perquè cada dia hi ha més adeptes i això és bo, molt bo.
Però sobretot, 36 SOCIS fent la cursa! ÈXIT DE PARTICIPACIÓ!

Donar l'enhorabona a tots els socis pels resultats obtinguts! Aquests van ser els resultats dels nostres: