CAP DE SETMANA DE 23-24 DE FEBRER 2013

Cap de setmana molt intens amb gran quantitat de socis competint arreu. La lliga interna té part de la seva culpa, però l'entusiasme i les ganes de millorar per part de tots és el motor que ens mou a viatjar gairebé cada cap de setmana a les diverses poblacions on s'hi cel·lebren proves.
I no cal dir que el nivell dels nostres atletes (crec que ja els hi podem dir atletes) puja dia rere dia a passes agegantades.

L'Eli va fer podi sent la 3ª fémina en la cursa de 10 km de Balaguer, confirmant el seu excel·lent estat de forma. Per altra banda Oriol i Miriam van seguir la seva GRAN progressió fent la mitja marató i els 10 kms respectívament.

L'Aitor va fer, TOP40 en una cursa de més de 3000 persones amb 30 km per davant. Un maraTEST per a provar-se abans del gran repte de la Marató de Barcelona. Un excel·lent resultat que el destaca com el millor corredor de curses a peu que tenim actualment al club.

Alex va fer 2on de Veterans (a tan sols 10" del primer veterà) a la duríssima prova del duatló de BTT Rock-Explósion de Baldellou confirmant la seva millora espectacular tant en bicicleta com en cursa a peu i demostrant que es un gran lluitador en aquest tipus de proves. Aquesta gran cursa el transporta a la 1ª plaça de la classificació general del circuit de duatlons de la província de Lleida.
Maje va fer 3ª classificada en fémines en el mateix duatló, sent una de les poques dones capaç de fer aquesta duríssima prova. Impressionant la seva millora i aquesta plaça la deixa com a 2ª Classificada en el circuit de duatlons.
Per altra banda Mario, Chechu i Tito vam lluitar com a "guerrers" per arribar a la línea de meta.

I finalment, els germans Flores van viatjar a Pomar de Cinca a fer 55 kms d'autèntica BTT

Enhorabona a tots!

Aquí teniu les cróniques de totes les curses:

6ª Cursa de 10 km i 25ª Mitja Marató de Balaguer


Crónica feta per l'Eli:

"Ens presentem Oriol, Miriam i Eli a Balaguer, amb molt fred i vent. Oriol feia la mitja i Miriam i Eli la de 10 km.
Aquest any han volgut canviar una mica el recorregut de la cursa i en canvi d’arribar fins a Gerb per la carretera, han volgut allargar una mica més pel poble, ja que abans s’anava directament fins la carretera que va a Gerb.

El tram era tot asfalt i sobretot camí a Gerb es feia durillo pel fet de ser una carretera llarga que sembla que mai s’acaba, però tot i així el fet que sigui un “anar i tornar” fa que et trobis amb la gent i no es fa tant pesat. Segons Oriol, la mitja se li va fer pesada, ja que, era tot molt solitari i comparant-ho amb la mitja de Granollers…

Tot i el vent que emprenyava bastant, sobretot a la tornada, els membres del Club van fer un bon paper a la cursa.

Oriol havia fet uns 7-10 km abans de començar la mitja ja que volia provar de fer els 30 km, però tot i així va fer un carreron.

Míriam feia la seva primera cursa de 10 km després d’un any sense pràcticament córrer i va tenir molt bones sensacions.

Eli continua com sempre, aquest cop volent millorar la seva marca i al final ho va aconseguir, millor marca personal."

I segons l'Oriol:

"Em trobo la Eli la Míriam poc abans de sortir i ens fem la foto de rigor. Elles fan la de 10 km i la Eli puja al podi!

Feia molt fred a primera hora i s'havia d'escalfar bé per córrer sense molta roba.
L'organització de la cursa correcta però per la meva banda, he de dir que no ha estat una mitja gaire agraïda, i he quedat una mica decebut. El circuit ha estat molt monòton, avorrit i psicològicament dur pel meu gust: Balaguer - St Llorenç de Montgai - Balaguer. Anar i tornar per la mateixa carretera sense ningú de públic, pocs al·licients i molts kilòmetres sol amb molts trams de fort desnivell, cosa que em fa baixar uns quants minuts de la meva última mitja i arribo a meta molt més cansat del normal.
A l'arribada ens esperaven torrons, coca, fruita, xocolata i una samarreta de màniga llarga de regal !!"
Classificacions 10 km:

http://www.iter5.cat/wp-content/uploads/2013/02/balaguer_general_10km.html
Classificacions mitja:

http://www.iter5.cat/wp-content/uploads/2013/02/balaguer_general_mm.html

Resultats:

Oriol Faidella. Pos. 283 de la General amb un temps de 1h48’

Miriam Sala. Pos. 351 de la General i Pos. 81 de dones amb un temps de 58.42

Eli Sala. Pos. 83 de la General i Pos. 3 de dones amb un temps de 43.39






Maratest de Badalona
Crònica per l'Aitor Sala:

"II edició de la Maratest de Badalona, amb una cursa de 30km i una altra de 15km. Gran iniciativa i gran encert el crear aquesta prova atlètica. Ho recomano 100%. Més de 3300 corredors vam ocupar els carrers de Badalona per disfrutar d'una carrera-entrenament per als próxims maratons, entre ells els de Barcelona i Roma. L'ambient festiu ha predominat en una jornada en la que els atletes, tot i el fred de bon matí, em pogut fer la " tirada llarga" per preparar els nostres objetius en marató o 1/2 marató, amb totes les necessitat cobertes d'avituallaments i en un circuit molt atractiu. D'aquesta forma, es veien numerosos grupets de corredors que realitzaven junts la cursa, especialment al voltant de les 6 llebres que marcaven els ritmes objectius diferents en marató de 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h y 4:00h

En el meu cas, era important enfrontar-me a aquesta distancia de 30km, per fer-me una idea del que em podré trobar d'aquí a tres setmanes, en el meu debut a la Marató de Barcelona. Tenia previst passar el km 10 amb un temps de 41'30" i la 1/2 marató sobre 1h27'30" aproximadament, això volia dir anar a 4'09" el km...però des de l'inici de la cursa em vaig trobar força bé corrent i cómode, així que em vaig animar a augmentar una mica més el ritme, fent el pas del km 10 a 40'18" i la 1/2 marató a 1h26'10"..... Però Ai Amigo!!!! A partir del km 25 em vaig donar compte que, en aquestes distancies llargues, s'han de saber graduar les forces, i que les alegries dutes a terme fins al tram final, de ben segur que passen factura. I això es el que em va passar els últims 5 km. Vaig anar bastant collat fins a la meta!!!... I com que aquest tipus de prova serveixen per lo que serveixen, vaig sortir de Badalona amb la lliçò ben apresa, i amb la idea què, tot i trobar-te bé corrent a l'inici, has de guardar forces pel tram final, i recordar que la vertadera marató comença a partir del km 30!!!
Nervis, nervis i més nervis son els que m'esperen fins al 17 de març!!!"
Pos. 37. Aitor Sala. 2h02'36"
http://www.xipgroc.cat/resultats/maratest-30k-2013


Duatló de muntanya Rock-Explosion de Baldellou

Si diem que aquest duatló és dur..., ens quedem curts. Molt dur és la descripció d'aquest gran duatló que es cel·lebra pels entorns de la població de Baldellou.
Alex, Maje, Mario, Chechu i Tito hi vam assistir, en gran part, per seguir lluitant per la Classificació general del circuit Desafiaments de Duatlons de la Província de Lleida.
Fred, molt fred el que feia a les 10h del matí de diumenge. Onada de fred polar feia que la sortida es donés sota 0º i amb un vent que feia que tinguèssim una sensació térmica realment freda.
Duatló d'alta muntanya amb diferent ordre de les disciplines que les duatlons "normals": BTT - Cursa a peu - BTT.
Sortida i ràpidament s'agafa un ritme molt alt on Mario es fica al cap de cursa, Tito entre els 10 primers i, Alex amb problemes mecànics, Chechu i Maje per darrere.
Pujada molt dura on ràpidament es trenca la cursa. Seguidament corriols i ràpidament rampes dures fan que la cursa s'estiri al màxim.
Mario, que en el primer tram perd el bidó d'aigua, motiu dels problemes posteriors, entra 4rt a boxes.
Alex fa una gran remuntada i entra entre els 20 primers a boxes, darrere Tito i Chechu i Maje.
Transició i una rampa del 40% fa que a les cames  els hi costi agafar el ritme.
A partir d'aquí, circuit totalment trencacames amb baixada tècnica, pujades, escales i per rematar-ho una pujada d'autèntic km vertical on faltava l'aire per arribar al box de la bici.
En aquest tram, les cames de Mario, que havia perdut el bidó i per tant no havia pogut beure aigua, van dir prou i arribar a meta es va convertir en un autèntic suplici.
Un cop a la bici, baixada amb algun tram de pujada que no era gens agradable i entrada al poble en pujada, per acabar de confirmar que la ROCK EXPLOSION no es qualsevol cursa.

Alex va fer un "CARRERÓN" entrant a 10" del primer classificat de veterans, ocupant la segona plaça i confirmant el seu lideratge en el circuit de duatlons.

Chechu INCANSABLE, segueix en la seva lluita per la millora i confirma ser un lluitador. Així ho va demostrar complint l'objectiu i confirmant la millora.

Maje TOT-TERRENY, segueix acumulant podis i convertint-se en una GRAN rival per la classificació femenina. Gran cursa i gran posició ocupant la 3ª plaça del podi.

Mario, LLUITADOR, per simplement arribar a meta en unes condicions realment dures i per tenir l'instint guanyador desde el primer km. Va sortir donant-ho tot, lluitant per les primeres places, fins que les seves cames el van "parar". Un exemple de superació i lluita, que de ben segur, donarà els seus fruits. Va aconseguir el premi al participant més jove.

I un servidor molt content pel resultat, ja que, sense ser el meu fort, em vaig saber "desempallegar" dels senderos de BTT amb nota. Un cursa més per "apendre" i buidar-me per aconseguir els objectius de la temporada.

Dels 90 VALENTS:

Pos.13. Alex Asensio - 2h17'33"
Pos.18. Tito Pueyo - 2h23'42"
Pos.52. Mario Turrión - 2h45'00"
Pos.79. Chechu Muñoz - 3h11'03"
Pos.81. Maje Rodríguez - 3h12'24" (3ª fémina)

Totes les classificacions a https://www.inscripcions.cat/rockoxplosion2013/classificacions







IV RUTA BTT POMAR DE CINCA

Gran ruta de 55 km la que es van "cascar" els germans Flores en una jornada realment freda. Suposo que, per entrar en calor, van decidir fer 3 kms de més...
Aquest punt, la manca de senyalització que els va portar a fer més kms, segurament la única nota negativa d'aquesta 4ª Edició de la Marxa.
Rogelio i Antonio inicien la seva temporada "betetera", on de ben segur, tindran moltes coses a dir. Aquest any comencen amb força i amb ganes d'aconseguir uns bons resultats! Ànims!

Dels 224 finishers del recorregut llarg:

Pos.113. Rogelio Flores - 3h00'08"
Pos.123. Antonio Flores - 3h03'59"

Tots els resultats a http://www.ccboscosmonzon.com/







No hay comentarios: