CAP DE SETMANA DEL 4-5 DE MAIG DEL 2013

.
Un altre cap de setmana i un altre llistat de curses per a tots els gustos.
Després de moltes setmanes de preparació, Alex i un servidor, ens disposàvem a afrontar la EXTREME MAN SALOU, triatló de mitja distància de 1900 swim + 90 km bike + 21 km run. Triatló, que a més, presentava el "handicap" dels 1200 mts de desnivell de la part de bici amb 3 ports i la part de córrer on podem dir que no era precisament "plana".
Personalment, molt contents tots dos, ja que vam superar les nostres expectatives, fent una gran cursa i marxant de Salou amb un gran somriure a la cara i unes "agulletes d'aúpa"
No us perdeu la sensacional i completa crónica de l'Alex que descriu les experiències viscudes. LA TROBAREU A L'APARTAT DE CRÓNIQUES.

Per altra banda, en Gerard, tornava a la competició després de molts mesos inactiu i amb sensacionals sensacions que el van portar a la 4ª posició de la general del circuit mitjà de 35 km de la cursa de BTT de Transebre. Enhorabona per la posició i benvingut a la competició!

Finalment, l'Eloi, amb petits problemes de periostitis (esperem que sigui poca cosa), tornava a fer una "toma de tiempos" a Palafrugell. Aquest cop no va fer MMP, però aquest "lluitador" segueix la seva lluita per a seguir-se millorant. Ànims Eloi!!!


VIII TransebreBTT

Primera cursa de la temporada, em decideixo a baixar a Mequinensa per disputar la VIII edició de la Transebre Btt organitzada pel Club ciclista i l’Ajuntament de Mequinensa.
Ens ofereixen tres circuits diferents 18km, 35km i 48km. Amb els pocs km que porto a les meves cames aquesta temporada decideixo fer el circuit mitjà de 35km, un traçat ple de corriols i força tècnic, realment espectacular i 100% recomanable.
Moments abans de la sortida observo les cares per si veig algun altre participant del club però no conec a ningú. A les 8:30 es dona la sortida conjunta dels més de 300 participant, una hora ideal perquè no ens agafin les calorades que fot per allí baix al migdia.
Comencen amb 200m de desnivell per pista però, que aviat desapareixen per donar pas a les trialeres tant de pujada com de baixada molt divertides però amb passos força tècnics pel mig de barrancs que tenies que baixar-te de la bici.
Un circuit mol encertat amb vistes molt xules dels grans rius del territori; Ebre Segre i Cinca.
108 finishers circuit de 35km
Posició 4 – 1h 57’ 38’’

https://www.miinscripcion.es/transebrebtt2013/clasificaciones





PRESA DE TEMPS A PALAFRUGELL

A les sis de la tarda i després d’un pal de viatge, arribo a Palafrugell al míting internacional amb temps de sobres per gaudir de l’atletisme, Sense gaire entreno durant la setmana a causa d’una periostitis tibial, em disposo a escalfar. Inicialment tinc molèsties, un cop porto una bona estona s’alleugen una mica, 20:55 ens criden a la cambra de requeriments, segona sèrie carrer 1. Després d’una bona sortida la falta de series de la setmana i el vent e contra es noten (-0,7). Tot hi així content 4rt de la sèrie i 12”29. Ara a millorar la propera

http://www.fcatletisme.cat/Pairelliure/pairelliure2013/resulmitingpalafugell40513.pdf







No hay comentarios: