I DUATLÓ DEL PONT DE SUERT 28-04-2013

.
Cap de setmana diferent.
En aquest cas, es cel·lebrava la 1ª Edició del duatló de Pont de Suert, organitzat conjuntament entre l'Ajuntament del Pont de Suert i el Club Atlètic Ribagorçana amb la col·laboració de nombroses entitats (Motoclub del Pont de Suert, DYA, Bombers...) i moltíssims voluntaris.
La cita era tot un repte, ja que degut al "replet" calndari de proves, "la nostra" quedava una mica tocada. Grandíssims van ser els esforços per aconseguir que la inscripció arribés a 80 corredors i orgullosos d'aconseguir-ho.
Dissabte va ser un dia dur d'organització, muntant els boxes a l'interior del Poliesportiu i preparant el circuit acompanyats de la pluja i el fred, i amb la por de que el diumenge no deixés de fer-ho.
Diumenge el temps es va aixecar igual, però gràcies a l'esforç de tots, el duatló es va poder cel·lebrar amb normalitat.
El balanç és positiu. L'organització va ser esplèndida, els voluntaris van ser molts i treballadors, el poble es va implicar al màxim, sent conscients que aquestes proves ens beneficien a tots, la comarca va "entendre" la situació i el tall de carreteres per "la causa", i la població de Barruera, tot i la pluja i el fred, va sortir al carrer a animar el pas dels corredors. A TOTS GRÀCIES!!!
 
Respecte a la part esportiva, 12 socis van decidir "desafiar" el repte.
 
VANE - Excel·lent resultat, deixant enrere a més de 4' la segona classificada i confirmant l'excel·lent estat de forma. Enhorabona!!!
ALEX - Boníssima cursa, lluitant en tot moment per les primeres places, fent un grandíssim parcial en bicicleta i seguint acumulant podis. Segon en categoria! Enhorabona!!!
MARIO - Confirmant, tot i estar encara en categoria cadet, que pot lluitar per les primers places en un duatló d'aquesta categoria (llàstima del "flato" degut a la inexperiència). Grandíssim corredor Mario! Primera plaça en CADET! Enhorabona!!!
JAVI - Llàstima de perdre 5" a la transició i no poder enllaçar amb el grup de bici. De totes maneres, boníssima cursa i gran estat de forma! Enhorabona!!!
RAMÓN - L'únic capaç de baixar "escalfant" en bici de Barruera i tornant per recuperar un cop  acabada la cursa. Únic i GRAN! Boníssima cursa! Enhorabona!
LATO - "Vuelta al ruedo" tot i encara no acumular molts entrenaments. Aquest és l'esperit! Amb un molt bon parcial de bici, va demostrar que tornarà a donar guerra. Enhorabona!!!
CHECHU - No em canso de veure la constància, l'evolució i la lluita d'aquest GRAN corredor. Segueix "escalant" posicions. Enhorabona!!!
ORIOL - Debut en la disciplina i debut en la bici de carretera. No van ser impediments per a fer una boníssima cursa. Bé Oriol! Enhorabona!!!
MAJE - Segueix acumulant curses, experiència i millora en els seus temps. Cada dia millor! Enhorabona!!!
ALBERT - Debut en la disciplina, i amb poca preparació, repte més que superat. La primera de moltes!!! Ehorabona!!!
CATALINA - Debut en la disciplina, repte superat, bones sensacions i podi inclós. Condicionants perfectes per seguir lluitant! Enhorabona!!!
ELI - Seguint en la lluita per "domar" la bicicleta de carretera. Gran corredora i "al tiempo auguro" una gran ciclista. Lluitadora Eli! Enhorabona!
 
Per la meva part, més que content, per a córrer envoltat d'amics, per a "disfrutar com un enano" de la cursa i per a veure una evolució en els entrenaments. FELIÇ!
 
Aquí teniu la crònica que descriu la cursa feta pel Mario:
 
I Duatló de El Pont de Suert. El temps no ha sigut el millor però ens ha respectat ja que en cursa no ens ha plogut. Pocs inscrits degut a que el mateix dia es disputava el Triatló de Blanes i també el Campionat de Espanya de Duatló.
Era el meu dia, el meu aniversari, i a més a més competició a casa, ho tenia tot !
Tret de sortida i ens esperaven dos voltes a la pista d'atletisme... Buff quin patiment, ritme de sortida altíssim !! Ens esperaven 4,21km, m'agafa un dolor abdominal solament començar i em tocava baixar el ritme, em passen Tito, Alex i Javi. Sabia que no els agafaria més perqué el meu ritme era baix. Per fi arribo a la zona de transició ( aquell dolor m'estava matant ), i em puc ficar damunt de la bicicleta, aquí tenia la aportunitat de retallar temps als primers i guanyar algunes posicions perdudes.
Em fico a pedalar en busca d'algun grup on puguem fer bons relleus. Alcanço un grup de sis duatletes però en Sergi Mingote i jo decidim escapar-nos i fer-nos el tram ciclista sols. Fem bons relleus fent un top 10 de temps en bici ( 28km ).
Bona transició i intento agafar un ritme estable i guanyo una posició... Últims 400m en pista i meta !!!!
No havia vist el meu contrincant cadet en tota la cursa pensant que estava al meu davant però va arribar darrera meu a meta.
Finalment uns quants podis del club, inclòs el segon lloc de podi de clubs, i un bon dinar amb alguns participants del du del club.
 
Pos.10. Tito Pueyo - 1h14'45" (TOP10)
Pos.11. Alex Asensio - 1h14'45" (TOP10 i 2on VET. 1)
Pos.14. Mario Turrión - 1h15'48" (1er CADET)
Pos.21. Javi Oliva - 1h20'02"
Pos.30. Vane Señís - 1h22'32" (1ª CAT ABSOLUTA FEMENINA)
Pos.31. Ramón Jordana - 1h22'33"
Pos.33. Marc Latorre - 1h22'44"
Pos.47. Chechu Muñoz - 1h31'22"
Pos.54. Oriol Faidella - 1h34'22"
Pos.56. Maje Rodríguez - 1h35'28"
Pos.62. Albert Isasi - 1h40'12"
Pos.66. Catalina Ballarín - 1h42'35" (1ª CAT. SUB23)
Pos.69. Eli Sala - 1h45'28"
 
Podreu veure els resultats a
 


 

No hay comentarios: