CAP DE SETMANA DEL 2-3 D'AGOST

.
Comencem l'agost!
Agost que venia marcat per l'Epic Trail Aigüestortes, cursa d'ultra distància de muntanya amb 109 km i 8000 mts de desnivell on no teníem cap soci representant però sí a l'amic Percha. Cursa molt dura, no només pel recorregut sinó també per les dures condicions meteorològiques que van fer que de 100 corredors tan sols arribèssin a la meta 17. Cursa que sitúa a la comarca i a la Vall de Boi com a referent.

Per altra banda, bastant "parón" de curses degut a l'inici de vacances, però un grupet de socis, tot i estar de comiat de solter del nostre company Roge, organitzàven un comiat "esportiu" on l'activitat final era participar en la Era Nocturna de Vielha. Gran activitat i gran cursa organitzada pels nostres "germans" del C.A.V.A.
Amplio info a la crònica.
I aquesta setmana....FESTA MAJOR i MILLA URBANA!!!

2ª ERA NOCTURNA DE VIELHA - 5 I 10 KM

Crònica cedida per Tito Pueyo

Dia de comiat de solter on de bon matí un grup d'amics viatjàvem a Juneda a fer una "guerra" de karts. Entrenaments, pole i carrera feien del matí un autèntic premi de F1. Crec que tots ens vam quedar amb ganes de seguir "rodant". Bona experiència!!! Aquí també podríem fer crònica, però crec que de totes les emocions viscudes podríem fer un llibre.
Per la tarda i continuant el nostre comiat, ens inscrivíem a la 2ª Edició de la Nocturna de Vielha. Cursa organitzada pel C.A.V.A amb tot el "carinyo" del món i colapsant la població de Vielha amb més de 600 participants, una gran batucada i molt públic.
I com no, a Roge no el podíem deixar còrrer "a sus anchas" i la seva prova era fer els 5km vestit de "bitlla". Un espectacle veure a Roge en acció i com TOT Vielha estava pendent d'aquella bitlla mòvil. Fins i tot, abans de començar i davant de tots els corredors ens va "regalar" una creografia d'escalfament junt a una altra noia que també estava de comiat. La nocturna era una FESTA!
Respecte a la cursa, 5 i 10 km i caminada de 5 km. A la línia de sortida Alex, Gatxi i Antonio Morilla per a la distància de 10K i Pere Farrero, Chechu, Roge i Tito per als 5 km.
 
Sortida "a fuego" com acostuma a ser en aqust tipus de curses i ràpidament es situava Ivan Espílez al capadavant i acabaria sent el guanyador dels 10K.
Recorregut força dur degut als continus "sube-baja" pels carrers de Vielha. El punt positiu és que contínuament hi ha ànims de nombròs públic, però el punt negatiu és que dificulta el poder agafar un ritme constant. Per tant, el fet de poder fer marca en una cursa d'aquest tipus és impossible i s'ha de pendre com un entrenament de molta qualitat.
En resum, cursa dura, amb molt ambient i amb un paper fantàstic dels "del comiat de solter" situant-se tots en els llocs capdavanters de la classificació final.
Destacar la organització 10 dels nostres "germans" C.A.V.A, treballant de valent per a situar "Era Nocturna" en una de les curses indispensables del calendari dels "runners".
GRAN DIA COMPANYS!!!
 
Cursa de 10K (dels 126 finishers homes):
 
Pos.12. Alejandro Asensio - 40'22"
Pos.37. Antonio Morilla - 44'58"
Pos.56. Ivan García - 48'00"
 
Cursa de 5K (dels 59 finishers homes)
 
Pos.2. Tito Pueyo - 19'54"
Pos.18. Rogelio Flores - 24'28"
Pos.19. Chechu Muñoz - 24'37"
Pos.38. Pere Farrero - 28'24" (futur soci)


http://www.eranocturnavielha.com/clasificaciones.php

No hay comentarios: