CAP DE SETMANA DEL 26-27 DE JULIOL

.
Cap de setmana de transició de vacances per a molta gent, però d'activitats per a d'altra.
Com a cursa estrella es cel·lebrava el Gran Trail de l'Aneto-Posets amb 109 km i més de 7000 mts de desnivell positiu. Teníem a Bernardo a la línea de sortida que, tot i disputar el ALTRIMAN feia 15 dies s'atrevia a afrontar un altre repte en majúscules. El fet d'haver de passar dues nits fent cursa i segons Bernardo "la desmotivació" a partir del km 70 van fer-li decidir deixar-ho "còrrer" per l'any vinent. Bernardo, confirma que l'any vinent tornarà i que ens farà una crònica per a poder compartir amb nosaltres l'experiència viscuda.
Podreu llegir més info d'aquesta cursa a http://www.trail-aneto.com/fichagrantrail.php
 
Per altra banda, i emmarcat com a activitat de la festa major de Pobla de Segur, es cel·lebrava una altra edició de la Travessa del Pantà. Com es costum en els últims 5 anys, baixava amb la familia "al complert" per a compartir aquesta activitat amb els poblatans. Travessa de 1.000 mts creuant el pantà i arribant al "xiringuito" on vam dinar.
Després de 5 anys, vaig poder conseguir la victòria. Molt content pels 13'50" (1'23"/100mts) que els vaig haver de suar de valent per a poder guanyar a les dues bèsties que em seguien al darrere.
Travessa que com sempre dic, molt recomanable pel GRAN tracte dels poblatans i de la comissió de festes de la Pobla. Seguirem acudint any rere any!!!
 

 

No hay comentarios: