CAP DE SETMANA DEL 20-21 DE JUNY

Un altre cap de setmana de triatló de gran part dels socis del CAR, amb el debut, tot i que no del tot afortunat de l'Ainoa Muñoz (Ainoa segur que el següent anirà molt millor). Aquest calorós cap de setmana tocava desplaçar-se als Monegros, concretament a San Juan de Flumen.

Per altra banda teniem a Gatxia al Trail de Carlac fent una gran cursa i a Raki a la Pujada a Sant Jordi.

TRIATLÓ SPRINT SAN JUAN DE FLUMEN
Crònica cedida per Antonio Morilla:

De tant en tant va bé canviar de “tercio” per reprendre el que estaves fent encara amb més ganes. Això es el que vaig pensar en apuntar-me a aquest triatló sprint, ja que la preparació de la Pedals de Foc estava començant a agobiar-me i necessitava fer una desconnexió un cap de setmana. Animat per la presencia d’altres companys del CAR que també es desplaçaven a San Juan de Flumen, dissabte a la tarda agafem amb el company Alex cap allà, on ens trobem amb els germans Vaquè (el Bernat també correrà l’sprint, mentre el Pol farà el LD diumenge), Chechu, Eli i la debutant Ainoa (acompanyada de la seva parella i també soci del CAR Bieto).

Avui es un dia per a gaudir, res de nervis, ja que sé que la meva preparació va per un altre camí. Tot i així tenint els companys d’equip Alex i Bernat fa que es pugui somiar en intentar fer podi per equips (sempre es bo tenir alguna motivació).

Col·loquem el materials a les transicions i a veure que tal està l’aigua. Fa molta calor i avui res de neoprè. Tots en fila i cap a la sortida!

Com es bastant habitual, per desgràcia, els jutges no són capaços de fer que tothom estigui al punt de sortida i donen el tret de sortida amb alguns participants 10 o 15 metres adelantats. La meva idea es sortir a tope fins a la 1a boia, però avui no he triat gaire bé el lloc i rebo patacs per tot arreu. Gir a la primera boia i ja cap a la segona força mes tranquil ja fins al final de l’aigua. Surto amb u temps de 9m34s... aquí falten metres!!!

Transició llarga per una catifa amb moltes trampes que fa que vegis les estrelles cada cop que trepitges una pedra, agafo la bici i ara toca divertir-se. En sortir veig que tinc un altre corredor a pocs metres i una mica mes enllà un parell de grupets, així que res de mirar enrere i a per ells. En pocs segons agafo al 1r i li dic d’apretar per caçar els grupets, així anem fent fins agafar un grupet de 4, que es posen també a roda deixant-nos tirar al company i a mi. Per un moment penso que seria millor aixecar el peu, però tenim a prop un grupet d’unes 10 persones i dono tot (ara ja tiro només jo) per agafar el grupet. Enmig d’una pujada els agafo i els animo a fer relleus, alguns entren al joc, però la majoria van be a roda (deu ser aquest el motiu per el que prefereixo la llarga distància???). Al final cada cop som menys els que passem relleus i ja cap al km 13 o 14 pràcticament m’he quedat sol, així que aixeco el peu i a guardar cames...

En l’única pujada destacable 3 dels que fins al moment estaven en modo relax ataquen i intenten escapar-se, a lo que reaccionem 3 o 4 mes donant-los caça, coronem i tornem al modo relax. Així em quedo fins que a falta d’1km hi ha un noi que ataca sol i el deixo marxar ja que no val la pena gastar forces per el poc temps que guanyarà. Entrant al poble em col·loco 1r del grup per evitar sustos . Al final 43m22s en bici, sobre 36,5km/h de mitja ja que surten 24km...

T2, fora casc, ens posem les bambes i a córrer!! Surto bastant fort, sobre 4 min/km i als pocs metres avanço el noi que s’havia escapat en bici, fa força calor, així que a la que puc agafo aigua i em dutxo. Cap a la meitat de la 1a volta veig a Alex i Bernat que van junts i força a prop meu, tots tres en bones posicions, així que això dona forces per patir el que queda, a veure si el somni de fer podi per equips es compleix. La 2a volta es fa mes dura i he de baixar una mica el ritme. Finalment entro a meta en 1h13m05s, amb un 3r parcial de 20m08s (a uns 4m15s/km).

Content per trobar-me millor de lo esperat en la natació i en el córrer, però finalment vam fer 5ns per equips.

Resultats:

20-BERNAT VAQUÉ PIEDRAFITA        1:11:27
21-ALEJANDRO ASENSIO FLORES      1:11:30
32-ANTONIO MORILLA ESPÍ                 1:13:05
85-CHECHU MUÑOZ DANIEL                1:28:26
17F- ELI SALA MARTINEZ                      1:33:10
AINOA MUÑOZ DANIEL Desq. Es va oblidar una volta de run (1ª lliçó, estudiar el circuit)



No hay comentarios: