CAP DE SETMANA 19-20 DE MAIG

.
VERTICAL QUIRI

Prova dels Escanyabocs que es tractava d'un km vertical a la Seu d'Urgell. Aquí també vam tenir representants dels nostres fent molt bon paper.

Dels 357 corredors:

Pos. 91(181) Gerard Subirà Puyol - 0 :55:28
Pos. 7 (41) Sandra Sallés Carramiñana - 0 :56:32

Tots els resultats a

ZEGAMA AIZKORRI 2012

Aquí vam tenir a Laura representant al Club i aquesta va ser la seva posició en categoria femenina:

Pos.23. Laura Castellarnau - 6h32'04"

III 10 KM DE FRAGA
Entre les mirades dels joves que sortien de La Florida després d'una nit maratoniana, era el torn dels 300 corredors que ens vam plantar a Fraga, per córrer 10km per un circuit urbà, recorrent els carrers del poble, i sortint per una carretera de les afores en sentit d'anada i tornada. Tothom dèia que el perfil del recorregut era pràcticament pla, que era una cursa per anar a a fer marca, i així va ser pel Chechu i la Eli, que van millorar gairebé 1 minut la seva millor marca, i l'Aitor fent la seva 2a millor de la temporada. Cal destacar el podium de la Eli, 2a de la seva categoria, emportant-se una caixa de cireres del lloc i un trofeu. Enhorabona Eli!!!! Els resultats van ser:

Pos. 8. Aitor Sala. 36'45"
Pos. 162. Chechu Muñoz. 48'30" (mmp)
Pos. 106. Eli Sala. 45'06" (mmp) (Pos. 7. cat. femenina i 2a de la cat. sénior)

23É TRIATLÓ SPRINT SANT FELIU DE GUÍXOLS
El triatló més vell de Catalunya, el de Sant Feliu. Aquest any amb numeroses sortides fent del diumenge una festa triatlètica. Pel matí, triatló supersprint per als que es volen iniciar en la disciplina, i triatló sprint open, on hi va participar l'Anna. I per la tarda, tri sprint puntuable pel circuit català on hi vaig participar jo (era la combinació perfecta per turnar-nos la Zoe i poder animar a mami i papi. Com va disfrutar la Zoe!)
Una mar molt moguda va fer que traguèssim sals per dies, no calen begudes isotòniques..., i que els temps de natació siguèssin més alts. Hi havia moments que les oles eren indomables...
Anna, per la seva banda, va fer una molt bona cursa i va fer primera en la seva sortida. Sabor agridolç, ja que ningú li va fer cas quan va arribar primera, ni cinta, ni medalla, ni res de res. Però "eso que se lleva". Ja pot dir que ha fet primera en un triatló.

Jo, per la meva banda, natació nefasta, bicicleta bastant bona millorant l'actuació d'anys anteriors i cursa a peu molt dolenta. Resultat millor que l'any passat, pero amb males sensacions. Hi ha dies per tot i de tot se n'aprén.
En definitiva, un altre triatló al currículum i ja en són 31. Cada triatló és un món i en tots s'aprenen coses.
"I love this game!"

Aquests van ser els nostres resultats:

Pos.96. Tito Pueyo - 1h09'39" (de 441 finishers)
Pos.46. Anna Saura - 1h22'44" (de 122 finishers, 1ª classificada categoria femenina)

MARXA BTT DE LA CALÇ

Marxa de BTT a les Garrigues on Roser hi va anar fent un circuit llarg de 45 km amb 1.000 mts de desnivell. Segons la Roser, circuit molt ben marcat amb camins pel mig dels boscos i amb trialeres tècniques.
La marxa no era competitiva, però Roser va entrar en 3ª posició de dones fent 3h18'20".