CAP DE SETMANA 26-27 DE MAIG

.
MARXA CICLOTURISTA PUERTOS DE LA RIBAGORZA 26-05-12

Més de 2000 ciclistes en aquesta edició de la Puertos, un èxit. Un total de 10 socis vam anar-hi i tots vam coincidir amb la molt bona organització de la prova. Molta calor, això sí, cosa que va provocar que molts participants del circuit llarg donèssin la volta amb els del circuit curt.
Dos circuits, un de 135 km i l'altre de 180 km, aquest últim amb més participants, van fer del dissabte una jornada cicloturista 100%. Una passada pedalar amb tanta gent.
Destacar el bon ambient de la jornada i el bon nivell de tots els del Club, i com a moment, em quedo amb els més de 15 km que va "tirar" l'Àlex Asensio davant d'un grup de més de 200 corredors on ningú va poder passar-li el relleu de la velocitat a la que es rodava, un crack.
I a destacar a Marc Palacín i Alex Estaña que van fer el circuit llarg, campions.

Els resultats, sense les correcions del temps real (ja que desde el primer corredor a l'últim hi van haver més de 7 minuts a la sortida). Les posicions reals hauríen de ser 15 ó 20 millors.

Circuit curt - 135 km (589 ciclistes)

Pos.75. Alejandro Asensio - 4h26'42"
Pos.76. Tito Pueyo - 4h26'42"
Pos.164. Vane Señís - 4h47'25" (1era classificada en categoria femenina)
Pos.165. Marc Latorre - 4h47'25"
Pos.166. Albert Ariño - 4h47'25"
Anna Saura aprox.5h12' (no surt a la classificació)
Marta Boneu aprox 5h12' (no surt a la classificació)
Ramon Jordana aprox 5h12' (no surt a la classificació)
Pos.362. Anna Mañà - 5h40'08"

Circuit llarg - 180 km (1.290 ciclistes)

Pos.869. Marc Palacín - 7h23'06"
Alex Estaña - Sense classificació

Tots els resultats a

SKY BIKE LASPAÚLES 27-05-12

Test de la prova que es farà als Sky Games de la Ribagorça del Juliol i que servia per agafar als representants de la Selecció Espanyola als Campionats del Món.
Els primers classificats, Jesús de la Morena i Yolanda Magallón en categoria masculina i femenina respectivament han sigut escollits de forma directa i ara la Federació Espanyola ha d'elegir el segon representant segons el seu criteri.
Molt poca participació però molta qualitat dels corredors va servir per observar els punts a millorar de cara als Sky Games. El resultat, un èxit de la organització i un 10 pels voluntaris que van vetllar pel bon funcionament de la prova.
Dels nostres, aquests van ser els resultats:

Pos.13. David Gensana - 2h32'32"
Pos.17. Angel Medan - 2h51'55"
Pos.28. Laura Castellarnau - 3h13'15" (pos.5. categoria femenina)
Pos.29. Rafa Mombiedro - 3h14'19"

CURSA D'ALMACELLES 27-05-12

Matí càlid per a fer una de les carreres clàssiques de Ponent. Uns 120 participants ens hem presentat a Almacelles per a una de les últimes proves del calendari. Recorregut d'asfalt amb pendent ascendent durant els 4 primers quilòmetres, que sumat a la calor que feia ha fet més dura la prova. Desprès planejaves uns 3 quilòmetres per a tornar, ara en baixada, a entrar al poble i arribar a la meta. Suposo que la coincidència amb la festa de l'Aplec del Cargol ha fet que la participació a la prova sigui baixa, ja que està molt ben organitzada: dos avituallaments, esmorzar al finalitzar la prova, una ampolla de vi, un cartró de llet i una samarreta d'obsequi.
Pos.97. Chechu Muñoz -50'49"

MARATÓ DE MUNTANYA DE BERGA 27-05-12

Aquí també vam tenir dos representants dels nostres, i segons comenten, marató bonica però molt dura. Tots dos van fer molt bon temps d'entre els més de 200 corredors

Pos.46. Jose Miguel Ruach - 5h48'13"
Pos.61. Carlos Cierco - 5h53'10"

TRIATLÓN SPRINT DE MADRID

Maje hi va assistir, però una al·lergia primaveral va provocar que la cursa fos un suplicic. De totes maneres ha aconseguit plaça per al campionat d'Espanya de grups d'edat. Enhorabona!