CAP DE SETMANA DEL 2-3 DE JUNY

EXTREME MAN SALOU

Ironman dels durs, no només pel circuit, sino per les condicions meteorològiques de la jornada que van fer que els triatletes patissin uns canvis molts bruscs de temperatura durant les hores de la prova. Uns autèntics cracks els que es presenten a la línea de sortida en aquestes proves. Només el fet de presentar-se i encara més el fet d'acabar és una gran victòria
Manu i Juanmi van fer el seu debut en aquesta distància i el van superar amb molt bona nota. Bernardo i Antonio ja en porten unes quantes, però dia rere dia es milloren i es consoliden com a veritables homes de ferro.
Destacar la posició d'Antonio Gordun que va fer una carrera d'autèntic PRO.

A veure si s'anima algún dels finishers a escriure la seva crònica particular.

Aquí deixo els seus resultats dels 303 finishers:

Pos.48. Antonio Gordun - 11h15'49" (2on classificat del seu grup d'edat)
Pos.111. Manu Broto - 12h03'26"
Pos.117. Juanmi Riu - 12h08'14"
Pos.224. Bernat Gordun - 12h29'28" (3er classificat del seu grup d'edat)

CURSA DE LA GUINEU 2012

Ens plantem un total de 353 corredors al poble de Vilanova de Bellpuig, Lleida. Uns 79 corredors y corredores que feien la cursa curta (5 km) on hi participàvem dos membres del club: l’Eloi Porté i l’Eli Sala. I d’un total de 274 corredors/es a la cursa llarga (10 km) on hi participava un membre del club, Chechu Muñoz.
La cursa, famosa per la calor que ha fet els darrers anys, la van avançar per evitar que els corredors patim les conseqüències de la calor lleidatana, que deu ni do com apreta!
Però gràcies a que a la nit anterior va caure un xàfec important, ha fet que la cursa no fos tan patidora com de costum.
Per tant, sumant que la cursa era (tant pels 10 com pels de 5) bastant planeta i que el temps ens acompanyava, ha fet favorable que puguem acabar la cursa amb dignitat.
Destacar que, a l’haver plogut la nit anterior, a la cursa de 10 km van tenir que modificar una miqueta el recorregut, ja que al ser una cursa per camí, hi havia llocs on el fang no deixava pas (tot i que podria haver estat un bon entrenament per a l’ Eternal Running de la setmana que bé!).
Resultats bastant bons tant a la cursa de 5 com a la de 10, fent tots millor marca personal! Destacant la primera posició femenina de l’Eli, als 5 km.