CAP DE SETMANA DEL 28-29 DE JULIOL 2012

3er TRIATLÓ POPULAR DE RAÏMAT

Emmarcat a les festes majors de Raimat, l'associació de l'esplai Raiventura va organitzar una triatló popular per a la canalla incloent una categoria adulta per tothom qui volgués provar aquesta disciplina però en un àmbit totalment de iniciació. La prova consistia en 300 metres de natació + 14 km de btt + 4 km a peu.
Amb una preparació mes ben dit justeta, sobretot amb natació i participant per a que almenys tinguéssim participació local a la prova em planto a la línia de sortida. Els 300 metres de natació, que eren 10 piscines ,crec que van ser els mes agònics que he fet però els vaig poder superar. Llavors tocaven fer els 14 km de btt que eren per camins entre les vinyes del poble , aquí tenia l'avantatge de saber la ruta i els vaig poder disfrutar dintre del que cap, però per poder acabar el triatló tocava fer els 4 km corrent i era un trencacames, amb una pujada a 2 turons que van produir estragos, aquí ja vaig acabar la prova més per cor que per condicions físiques. He de reconèixer que l'arribada va ser una sensació espectacular i crec que no serà l'ultim cop que disputi una proba aixi, però espero que sigui amb millor preparació. La llastima va ser que la Eli no va poder fer aquest debut amb mi per culpa de unes angines, però segur que tindrem un altra ocasió.
Voldria remarcar que són les vostres cròniques que em van fer tenir la curiositat per disputar una prova així que també gràcies al CAR.

Temps: 1h 24'

Posició 14 de 18 participants.




WILD WOLF TRIATHLON SERIES BY POLAR - ANDORRA

Primer cop que Andorra acollia una de les proves del circuit Triathlon Series. I s'ha de dir que amb molt bona nota.
Diverses distàncies i modalitats: relleus, distància sprint i distància olímpica.
Logística important ja que el tram de natació es feia al llac d'Engolasters a 1.650 mts d'alçada i el box de la segona transcició es trobava a la població d'Andorra, per la cosa, el dia d'abans vam haver de deixar les bicis a la zona de transcició del llac i el dia de la cursa ens pujaven amb autobusos.
Circuit de bici molt espectacular tant per les baixades com per les pujades, molt ben senyalitzat i molt ben marcades les corbes perilloses amb senyalització i amb un voluntari present.
Pel que fa al tram de cursa a peu, personalment em va agradar molt, amb un "falso llano" continu i al voltant del riu.
Resumint un triatló que de ben segur repetirem, dóna gust córrer amb organitzacions així.
Del club hi vam anar uns quants, Àlex i família (Maite, Laura i Àlex), Antonio i família (la sempre fidel Carlota), Manu i Esther i Anna, Tito i la petita Zoe. Cap de setmana d'amics i de bons moments amb el plat final del triatló.
Destacar el paper de les nostres noies, Anna i Esther, primera i segona respectivament en la distància sprint. ESPECTACULAR i sense paraules!!!
Pel que fa als nois, molt bon paper en general però amb petits problemes com el que va tenir l'Àlex al segment de natació, amb problemes per respirar, que li va impedir fer un millor paper.
Ara toca descansar com el guerrer després d'una batalla.
ENHORABONA A TOTS!!! I gràcies per aquest genial cap de setmana!!!

Els resultats dels nostres van ser els següents:

Tri sprint femení (el total dels finishers absolut va ser de 233)

Pos.1. Anna Saura - 1h17'43" (pos.61 de la general)
Pos.2. Esther Vidal - 1h24'52" (pos.129 de la general)

Tri Olímpic (d'un total de 423 finishers)

Pos.22. Tito Pueyo - 2h20'09"
Pos.49. Alex Asensio - 2h26'37"
Pos.109. Manu Broto - 2h33'39"
Pos.194. Antonio Morilla - 2h42'04"

Totes les classificacions a http://www.triathlonseries.org/ts2012/andorra_esp.html





3 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona amics!!

ismael, tripitos!!

Anónimo dijo...

Enhorabona Amics!!





Ismael, tripitos.

Héctor Coronel dijo...

Por favor, haced llegar este mensaje a Antonio Morilla.
Soy Héctor, dorsal 725 del TRI de Andorra. Al que dejaste el kit de reparación de pinchazos.
Gracias por la ayuda y el material. Te dejé la bomba en la mochila y la bolsa en otra de plástico con tu nº. Espero que recuperases todo.
Al final la cubierta estaba en mal estado y no me aguantó más de 3 kms. y me tuve que retirar. Una pena porque el recorrido era impresionante.
Tal vez el año que viene.
Gracias de nuevo y hasta la próxima.

Héctor (hectorcoronelg@yahoo.es)