CAP DE SETMANA DEL 17-18 DE NOVEMBRE'12


Cap de setmana bastant actiu, amb diversos socis competint arreu. Aquests van ser els seus resultats:



MITJA MARATÓ DE RIPOLL


Antonio Gordun segueix corrent a ritmes molt alts i difícil de seguir per els altres socis. Aquest cap de setmana va ser la Mitja Marató de Ripoll on va tornar a córrer per sota d'1h30'. Aquest any vinent l'haurem de seguir d'aprop!


D'entre els 465 finishers:


Pos.60. Antonio Gordun - 1h26'57"


Tots els resultats a http://resultats.championchip.cat/resultat/cursa/id/189



JEAN BOUIN 2012


Nova edició de la Jean Bouin amb més de 13.000 inscrits i amb les victòries de Marta Domínguez i Carles Castillejo. Eloi i Aitor van ser-hi:


Pos.309. Aitor Sala - 38'50" - http://miportada.mundodeportivo.com/es/descargar/148/220/

Pos.9192. Eloi Porté - 59'22" - http://miportada.mundodeportivo.com/es/descargar/8282/1744/



CROSS RAIMAT 2012


Crònica d'en Chechu:



Matí de cros a Raimat, la tempesta de dissabte va fer que en algunes zones del circuit fos una autèntica pista de patinatge. La categoria femenina tan sols eren 3.000 metres i la masculina 5.000 metres i el circuit constava de donar voltes a un circuit d’1Km.
La cursa era més encarada per la canalla, ja que, durant tot el matí van fer curses de totes les categories inclosa la categoria sènior, on hi havia gent que mai havia participat en una cursa i tan sols es van apuntar amb el repte d'acabar-la. La sortida em va sorprendre ja que va ser molt lenta i em va permetre col.locar-me bé per poder agafar el meu ritme, el grup ràpidament es va trencar entre els que anaven a guanyar i els que tan sols anaven a acabar. En la cursa l'única cosa a destacar eren les relliscades que féiem en alguns trams del circuit els participants. Finalment l’Eli torna a pujar al Podi sent la 3a en categoria femenina, Enhorabona!!!!
Pos.3. Eli Sala (en categoria femenina) -
Pos.12. Chechu Muñoz - 5é local


No hay comentarios: