CAP DE SETMANA DEL 24-25 DE NOVEMBRE

1ª TROBADA DE NATACIÓ VAL D'ARAN

Gran idea dels nostres companys del C.A.V.A en aquesta iniciativa per a recuperar les competicions de natació.
Competició de natació en categories infantils i en categoria adulta que es van realitzar durant la tarda del dissabte al Palai de Geu.
De la nostra comarca va pujar l'Escola de Natació del Pont de Suert, amb molta representació i amb nens i nenes que "apunten maneres". S'ha de reconèixer que, donat el poc temps que disponem de piscina a Pont de Suert, el nivell en natació infantil ha crescut exponencialment. Tenim jovent que, en un futur, poden ser grans nedadors. Ho asseguro.
Del Club Atlètic Ribagorçana vam pujar 3 integrants, Alex, Mario i un servidor, amb moltíssimes ganes de passar una bona jornada natació.
Hi havia diferents modalitats: 25 lliures, 50 braça, 50 esquena, 50 papallona i 100 lliures. Es nedava una sola tanda en diferents sèries de nedadors i els 3 millors temps eren els guanyadors.
L'escola del Pont de Suert va aconseguir molts premis en totes les disciplines i categories, confirmant el bon camí seguit i ajudant al jovent a "tenir més gana de millorar". Competició és motivació.
Respecte als socis del CAR, ens vam topar amb grans nedadors del Club CAVA que "ens van ficar al lloc" recordant-nos que queda molt per apendre.
Tot i això, tots 3, molt satisfets pel nostre rendiment, conscients del que hem de millorar, però apropant-nos a les millores marques personals. En totes les tandes vam estar aprop del podi.
La única medalla que vam assolir va ser la medalla d'or en els 100 lliures, baixant la marca personal d'1'14" a 1'11". Seguirem millorant!!!

TRAIL ARBECA 2012

Nou podi de la Maje, aquesta vegada en el Trail d'Arbeca. 117 corredors en aquesta edició del Trail d'Arbeca on Maje va fer 3ª absoluta femenina i 1ª de la seva categoria. Enhorabona!!!