PUJADA A LA SEU VELLA 2012

Una altra edició de la Pujada a la Seu Vella de Lleida arribant al rècord de corredors. Chechu ens fa la crònica:


"La Pujada a la Seu Vella és una de les curses clàssiques de les terres de ponent i aportant la qualitat del club, teníem a l’Aitor i la Eli Sala, jo ben bé no sé que aporto però també hi vaig! Jejeje . Un miler d’inscrits i un final de cursa d’un quilòmetre de pujada la fan molt popular i realment la pateixes.
Per primer cop corro amb el Garmin i el pulsòmetre i suposo que li prestava més atenció al rellotge que a la cursa i els quilòmetres em passen volant intentant mantenir un ritme estable ( no ho aconsegueixo ni volent....). El pas per la mitjana és entretingut però algun corredor pateix al relliscar en els ponts. Arribem al quilòmetre 9 i comença lo bo! Sortim de la passarel·la i enfilem carrer cavallers que presenta un gran ambient i et fan començar fort el primer tram, gran ingenuïtat abans d'acabar el carrer porto les pulsacions disparades i decideixo no mirar més per no espantar-me. Sense un gran ritme però sense parar arribem dalt de la Seu Vella.
Grans sensacions de cara a la Sant Silvestre del Pont de Suert i grans temps de l’Aitor i l'Eli, encara que això ja ho tenen que fer ells!"

Aitor Sala               Pos.54     39:47  Temps Pujada 4:17
Eli Sala                   Pos. 330  47:43  Temps Pujada 5:25
Chechu Muñoz       Pos. 513  51:08  Temps Pujada 5:11


No hay comentarios: