CAP DE SETMANA DEL 23-24 DE MARÇ

Un altre cap de setmana de curses. Aquest especial. Eloi debutava en pista fent els 100 mts lliures, i de quina manera! 3ª plaça i molt bon temps!
Per altra banda, Chechu segueix la seva progressió com a esportista i segueix aprenent cada dia coses noves.
Enhorabona als dos!!!

CONTROL 100 MTS PISTA MONZÓN

Crònica per l'Eloi:

"Les quatre de la tarda i em planto a Monzón, preparat per un nou repte a pista, es un simple control però es el meu primer i això es nota als nervis. Semba un control amb ambient molt distes cosa que relaxa molt, mitja horeta d’escalfament i, 18:00 ens criden als atletes del 100. Son 4 del C.A.Monzón i jo així que final directa. Després d’una sortida dolenta recupero una mica a mitja recta però al final 3r, bones sensacions, els resultats ho corroboren tercera posició amb marca de 12”10 bona estrena i bona marca, molt content i a preparar la següent"




TRAIL 10 KM DE TORÀ

Crònica pel Chechu:

"Un altre diumenge més de curses, aquest cop toca anar a Torà a fer la correcamins. Són 10 km per les pistes del voltant de la població.
Sortim de la població i en pocs metres comencem a pujar però sense gaire desnivell. Portem ja un parell de kilòmetres i encara estem pujant, de tan en tan la pujada es fa me empinada i fa traure els colors al mes pinxo. No portem ni quatre kilòmetres i encara anem pujant, hi ha algun tram que es fa planet i allí espot recuperar. Entre tot portem quatre kilòmetres casi pujant i sofrint, hi ha gent que camina algun tram, jo encara resisteixo la temptació i passeta a passeta pujo sense parar. Gracies a deu es la meva expressió quan veig que baixem cap avall. Amb el que ens a costat pujar ara ens ho fan baixar en poc més d’un kilòmetres, rampa pronunciada que tens que parar compte a deixar-te anar per que llavors no et dona temps a frenar. Avituallament i tornem cap amunt, ara aquest cinc kilòmetres son més trencacames, es un sube i baja constant per acaba en baixada cap al poble i arribar a meta. 

Molt bona cursa i amb bones sensacions de cara a endinsar-me amb això de correr per camins i amb desnivell. La llàstima va ser no poder fer aquesta cursa amb la Eli, ja que no estava amb condicions de córrer. Cursa molt recomanable per tots!"
Pos.69. Chechu Muñoz - 50'36"

No hay comentarios: