CAP DE SETMANA DEL 13-14 D'ABRIL

.
Segueixen passant els dies i segueixent arribant els reptes per a tots.
Aquest cap de setmana hi havia un d'important, La Caminada de Carenes. Caminada que aquest any arribava a la seva 4ª Edició i confirmava la seva consolidació superant els 500 inscrits entre les dues distàncies. Tot un èxit i contentíssim de que ho sigui.
Una de les coses que ha ajudat a que sigui una de les millors curses de la zona és la implicació de tota la població de les comarques de la Ribagorça i del Pallars. Moltes gràcies a tots ells.
Gran part dels nostres socis van col·laborar en aquesta llarga llista de valents. A destacar i felicitar a tots ells per la seva valentia per afrontar aquest repte, però sobretot felicitar a Alex Estaña que va estar "a un pas" de marcar el millor temps de la travessa per darrere del gran Jordi Marco. I també felicitar a Albert Ariño per estar al TOP10 marcant un gran resultat.
De totes maneres, repeteixo i DESTACO a tots els que van "atrevir-se" amb la Caminada de Carenes. Enhorabona!
Per altra banda, el diumenge a Agramunt, finalitzava el circuit de duatlons de les comarques de Lleida. Un total de 4 duatlons de BTT, units per una lliga, i on varis socis del Club hem estat medint les nostres forces en aquesta disciplina. A continuació us faré una breu crónica del que va succeir a Agramunt.
IX CAMINADA DE CARENES 2013
Informació facilitada per l'Oriol (gràcies!)
Circuit 54.3 KM - Pont de Suert - Tremp (170 finishers)
pos.2 Alejandro Estaña: 6:19:32
pos.10 Albert Ariño: 7:21:16
pos. 47 Oriol Faidella: 9:31:22
pos. 50 Rogelio Flores: 9:44:37
pos. 57 Miguel Lucas: 9:52:43
pos. 58 Iván García Triguero: 9:52:48
pos. 62: Javi Señís: 9:55:49
pos 102: Catalina Ballarín del Valle: 11:24:35

Circuit 32.5 Km - Adons - Tremp (339 finishers)
pos. 39 Marc Latorre: 4:43:12
pos. 41 Roberto Garzón 4:43:26
Llista: https://inscripcions.cat/carenes2013c/classificacions

Foto d'alguns finishers del club


DUATLÓ BTT D'AGRAMUNT

Última prova del circuit de duatlons de les comarques de Lleida, on a més de la pròpia cursa, hi havia les posicions de la lliga en joc.
Alex partia com a líder de la lliga en la seva categoria i lluitava per mantindre la posició. Maje mantenia la 2ª posició en la lliga, i tot i la seva absència, tenia la plaça assegurada.
Per la meva banda, partia com a 9é en la lliga i l'objectiu era intentar "esgarrapar punts" per arribar a la zona de podi.
A la sortida ens vam plantar, Vane, Javi Oliva, Chechu, Alex i un servidor, amb totes les ganes del món de fer un bon paper i de gaudir de les boníssimes condicions meteorològiques amb les que ens vam llevar.
Hora de sortida, petit escalfament i al "lio".
Sortida molt ràpida corrent pels carrers de la població i sortint per una pista dels voltants on completàvem un total de 6 km del primer sector.
Transició i tram de btt de 16 km on ens vam trobar pistes molt ràpides i petits corriols de pujada i baixada, sense ser excessivament tècnics i molt divertits, que feien que les cames cremèssin de valent. A destacar, la més que bona senyalització, ja que hi havia molt trencants i tot estava perfectament marcat.
Transició i últim tram de cursa a peu de 3 km. Circuit de dues voltes pels voltants de la zona de boxes i meta i on hi havia gran quantitat de públic que ajudava a seguir "apretant".
Trobo que el circuit va ser molt encertat i molt ben dissenyat per a que la cursa sigui una de les millors de la província. Enhorabona a la organització i així els hi vaig fer saber amb un escrit. Gràcies.

Respecte als nostres, destacar:

- GRAN Vane! Boníssima cursa, fent la primera posició en categoria femenina, guanyant a la campiona Núria Ribalta, i molt bona posició de la general. Vane va lluitar fins al final, "passant" a la Núria en l'últim km de la cursa a peu. Enhorabona!
- GRAN Alex! Tot i problemes mecànics en la bicicleta, va mantenir el "tipus" i va fer el 2on de veterans, va marcar el millor 14é temps i, el que és més important, va mantenir la 1ª posició de la classificació general del circuit. Enhorabona!
- GRAN Chechu! Segueix la seva increíble progressió i així ho confirmen els resultats. Molt bon temps i molt bona posició l'assolida en la cursa. Poc a poc, anem "ficant al seu lloc" a aquest crack.
- GRAN Javi! Marcant la 16ª posició i mantenint el seu gran estat de forma, tot i la poca disponibilitat per fer-ho. A partir d'ara les coses canviaran... Prepareu-vos!

I per la meva part, molt content, assolint, potser per primera vegada un TOP10 en aquesta disciplina. A més, vaig "disfrutar com un enano" en el moment que vaig veure que estava entre els 5 primers en el tram de BTT. Llàstima de la poca tècnica en la BTT...seguirem millorant!

Per últim, felicitar a ITER5 per la gestió dels DESAFIAMENTS DE LES COMARQUES DE LLEIDA. L'any vinent repetirem i us animo a que viviu l'experiència.

Dels 105 finishers:

Pos.9. Tito Pueyo - 1h21'01"
Pos.14. Alex Asensio - 1h23'25"
Pos.16. Javi Oliva - 1h24'02"
Pos.31. Vane Señís - 1h28'08" (1ª classificada en categoria femenina)
Pos.62. Chechu Muñoz - 1h38'38"





No hay comentarios: