DIADA I CAP DE SETMANA DEL 14-15 DE SETEMBRE

.
La cosa està animada! Mentre es va acabant la temporada de triatlons, comença la d'atletisme i segueixen les curses a peu. Això és un no parar!
El dia de la Diada vam tenir la cursa de la Diada de Tèrmens on Chechu, Eli, Aitor i Raquel Garsaball hi van assistir. Molt bona cursa de tots i podi per la Raquel en categoria femenina en el campionat de policies i bombers. Enhorabona! Tenim crònica per l'Eli.
El cap de setmana, Chechu i Eli duplicàven cursa setmanal viatjant a Tossa per a fer el triatló sprint. Dia de 100% triatló amb 600 participants entre les dues distàncies i més de 1000 persones de públic a la població de Tossa. Dia fantàstic on Chechu i Eli es van refermant com a triatletes. Enhorabona als dos lluitadors!!!
Diumenge es presentava amb molta activitat. Per una banda l'Albert Isasi es plantava a la sortida de la Cursa de la Mercé en una cursa multitudinària i on va fer MMP, els germans Flores més el GRAN Jordi Flores anàven a Almenar a realitzar la Santa Pedalada i jo viatjava a Altafulla a fer un triatló que va acabar sent duatló. Enhorabona a tots!


CURSA DE LA DIADA DE TÈRMENS

Crònica cedida per l'Eli:

11 de setembre, com cada any ens presentem a la Cursa de la Diada a Tèrmens, manera esportiva de participar també per Catalunya. És la primera cursa de la temporada i crec que per a tots, la més difícil d’afrontar, i mira que n’hi ha que són més complicades...però aquesta té un punt de “putilla” que no hi ha manera de superar-la.

Ens presentem l’Aitor, en Chechu i jo a Tèrmens, fem una mica d’escalfament i al “lio”.
Sortida on tots tres ens col·loquem molt endavant, i a mi em provoca una certa angoixa, semblaven sardines... Tot i així, toc de pistola, i a per la calor!

La cursa és gairebé tota de terra i té alguna que altra pujada que et fa treure el fetge per la boca, sense oblidar del sol que pegava... sort que als avituallaments l’aigua anava de luxe.

L’Aitor com sempre, molt bona cursa, estant pel davant i defensant el club.

Llàstima d’en Chechu que li va entrar flato a mitja cursa, el vaig adelantar i vaig voler esperar-lo però em va dir que no i ja després ell em va tornar a adelantar fins arribar tots dos junts a meta.
A mi se’m va fer dura, vaig tenir un moment de flato que depressa se’m va marxar tot i així va fer que tingués que baixar bastant el ritme, però coneixent la cursa i que sempre acabo ofegada, m’ho prenc amb calma i pa’lante!

Arribada a meta del Chechu i l’Eli junts i després un bon tall de llonganissa a la brasa per cadascú que ens va recuperar les forces a tots...

A part, la Raquel, nova incorporació del Club, va fer primera posició en el Campionat de policies i bombers. Enhorabona!!!

Una cursa i una experiència més!

Classificacions - http://iter5.cat/webroot/files/resultats/98.html

Pos.48. Aitor Sala. Amb un temps de 40.04
Pos.241. Raquel Garsaball amb un temps de 48.23 (1ª classificada femenina policies i bombers)
Pos.257. Chechu Muñoz. Amb un temps de 49.12
Pos.258. Eli Sala. Pos. Femenina 19. Amb un temps de 49.12





CURSA DE LA MERCÉ 15-09-13
 
 
Crònica cedida per l'Albert Isasi:
 
 
Primera cursa de la temporada de tardor amb l’objectiu de baixar de 3h45’ a la Marató de Màlaga del 8 de desembre. I per començar una cursa amb poqueta gent, la de la Mercè de Barcelona amb només 17.000 persones!!!

Sortida a Av. Maria Cristina (no deuen haver gaire mes llocs on hi capiguem tots) recordant la sortida de la Marató. Per un error a la lectura del xip em ficaven al calaix 8 (l’últim) però vaig poder arreglar-ho i sortir del que em tocava, el 4. Sort del canvi perquè tot i això, els 300 primers metres me’ls vaig passar esquivant padrines que amb prou feina aixecaven els peus de terra, un parell d’obessos i una colla de xonis que anaven de passeig… Algun dia aconseguirem que la gent sigui legal i surti d’on els hi toca, amb dorsal,… o no…

Primer kilòmetre Plaça Espanya i Avinguda Paral·lel, mes preocupat de no ensopegar amb ningú i trobar espai sense gent per poder agafar rapid el ritme. Tot i això, i com que picava cap a baix, controlant de no embalar-me pensant que després s’havia de pujar.

Després de 2 avorridissims kilòmetres per la Gran Via en linia recta, baixada per Passeig de Sant Joan per fer la meitat de la cursa en menys de 24 minuts i callejeo que permetia veure la quantitat de gent que retalla per les voreres (per quan una Cursa Oficial de Retalladors de Voreres???), tornada a pujar passant per sota d’Arc de Triomf (quina diferencia de sensacions a quan ho fas a la marató amb 35k a sobre…) i tornada cap al centre.

2 kilòmetres mes quasi rectes per Ronda de Sant Pere i Ronda Universitat començant a apretar, lleugera baixada i a donar-ho tot al Paral·lel durant quasi 2 kilòmetres de pujadeta, que a la marató sembla un mur, per avançar un munt de gent (com es noten les sèries dels dimecres!!!) i arribar en 44’45’’ el 1.580 de 17.000 participants.

Content del temps, mmp tot i ser la primera cursa de la temporada i no haver-me expremut, i esperant la Mitja del Vendrell per continuar la preparació per Màlaga.
 
 
TRIATLÓ DE TOSSA DE MAR
 
 
Crònica cedida per l'Eli:
Divendres 14 de setembre, agafem el cotxe i ens plantem a Tossa de Mar. Tot i els petits entrebancs aconseguim passejar per Tossa i anar comentant per on nedaríem, aniríem en bicicleta i correríem. I arriba el dissabte, no hi ha marxa enrere...
Dinem a les 12 sense molta gana ja que a aquelles hores..! A les 15.20 h és la sortida i calia fer la digestió correctament. Ens xoca bastant aquest canvi d’horari i comentem que pels matins són millors les curses.
Abans de la sortida ens trobem al Presi que amb molta energia i gran talent fa de speaker a la cursa i com no...només veure’ns ja nombra el Club Atlètic Ribagorçana com a participant a la cursa.
Primer sortida dels olímpics, després nosaltres. La natació bastant còmoda els primers metres però quan ens endinsem al mar les onades cada cop més grans ens compliquen la marxa però tot i així aconseguim sortir. En Chechu surt de l’aigua bastant endavant, els entrenaments cada cop es veuen més, i la Eli “a su ritmo”. Com a sorpresa, veiem que només sortir de l’aigua ens ha vingut a veure la meva germana i el seu marit, això ens fa agafar més forces per donar-ho tot als altres dos trams.
La bicicleta era una puja i baixa per la carretera de la costa, destacar les grans vistes que hi havia.
I finalment el tram de còrrer, que se n’anava cap a una mena de camí fora del poble. Aquí, el primer tram, em trobo bastant pesada corrent sobretot perquè començo amb dificultats per respirar (l’al·lergia) i això fa que molts dels participants i la gent que hi havia em mirés com un “bicho raro” però a mitja cursa em recupero i no paro d’avançar posicions que això fa motivar-me cada cop més. En Chechu, en canvi, gran carreron.
Arribem a meta i per una banda, el nostre Presi ens anima pel micro... “por si alguien no se ha enterado de que hemos llegaooo” i per altra banda, la family que ens crida i ens felicita per la cursa.
Molt contents tots dos i amb ganes de repetir allà.
Dels 148 finishers:
Pos.41. Chechu Muñoz - 1h25'51"
Pos.125. Eli Sala - 1h42'07" (Pos.14 categoria femenina)
 
 
DUATLÓ D'ALTAFULLA SERTRI'13
 
 
Després d'un dissabte INTENS fent d'speaker al triatló de Tossa, animant, sense parar durant 6 hores a tots els triatletes, viatjava cap a Altafulla de nit amb unes ganes inmenses de donar-ho tot al triatló del SERTRI.
Després de dormir 5 hores i aixecar-me amb la sensació de solitud després de baixar sol (sense la familia per a evitar el llarg viatge a Tossa i sense companys degut a la inscripció en altres curses), esmorzo i em dirigeixo al box a montar-ho tot.
SORPRESA quan a 10' de la sortida sento per megàfon que anul·len l'aigua...què? Si el mar està tranquil! Diuen, meduses i mar de fons...indignat em dirigeixo a canviar les coses i a preparar-me per a un duatló. No menteixo si us dic que vaig estar a punt de marxar cap a Pont.
Si ho arribo a saber...
Amb "poques" ganes, em dirigeixo a la sortida i a fer-ho el millor possible.
Sortida i la gent corre molt ràpid. Intento mantindre un ritme alt, però els primers marxen i ens els 4 km em treuen 2', un món.
Agafo la bici i em plantejo donar-ho tot. Vaig agafant triatletes i poc a poc es va formant un grup gran però on gairebé ningú col·labora. Tan sols hi ha alguna escapada, sense èxit, i jo les responc totes. Tenim 2 grups al davant i sense treball en equip impossible agafar-los.
Baixo de la bici, i tot i la poca motivació, intento córrer al màxim.
Finalment entro en posició 25 dels 291 finishers i content per haver fet un GRAN entrenament de qualitat. Decepcionat amb la organització, però satisfet amb mi mateix.
Una experiència més i un aprenentatge més.
Resultats a
 

 
SANTA PEDALADA 2013 - 7ª EDICIÓ

 
7ª Edició de la Santa Pedalada organitzada pel Club Esportiu Rocko Almenar.
3 circuits: llarg, mig i mitjà on la familia Flores hi va fer acte de presència.
Els germans Flores, Roge i Antonio, van fer el circuit llarg de 65 km i Jordi Flores va fer el circuit mig (UN GRAN ESFORÇ!) Enhorabona als 3, però en especial a en Jordi per al seu GRAN repte superat!
 
Circuit llarg - 65 km - 74 finishers
 
Pos.49. Rogelio Flores - 4h18'56"
Pos.50. Antonio Flores - 4h19'00"
 
Circuit mig - 44 km - 148 finishers:
 
Pos.122. Jordi Flores - 3h44'55" (7ª posició categoria juvenil)
 

No hay comentarios: