CAP DE SETMANA 12-13 SETEMBRE

.
Cap de setmana llarg, i aprofitant el pont de la Diada, un grupet d'integrants del CAR decidim passar-lo junts a la Costa Brava. Tenim a la familia Pueyo Saura de vacances tota la setmana a un càmping, i Chechu, Eli, Antonio i Alex s'atançaran a pasar-hi el finde.

Aprofitem per acudir al Triatló de Tossa de Mar, on Alex, Eli i Chechu competiràn, mentre Tito i Antonio estaràn currant en la organització.


TRIATLÓ DE TOSSA DE MAR

Crònica cedida per Eli:
 
Tossa de mar, triatló que teniem al calendari Chechu, Morilla, Alex jo (amb el presi d'speaker i l'Anna and family d'animadora).
Ens presentem a un càmping on l'Anna i Tito passen unes vacances en familia i és allí on passem la nit per comentar la jugada del dia següent.
Antonio al final no pot còrrer per tema de lesions i es queda de voluntari a la cursa.
Moment del triatló, dissabte a la tarda, potser mala hora per nosaltres, ja que no estem acostumats a fer una cursa a aquelles hores. Però bé, després de patir de mal de peus a causa de la sorra pedregosa de la platja de Tossa, es dóna la sortida. Surten primer els de l'Olímpic, on allí competeix el nostre company Alex. Mitja hora més tard sortim nosaltres.
La mar bastant picada...aquelles onades em feien una mica de por, però "al agua patos!!". Natació durilla però a la vegada divertida. Toca agafar la bici. Com feia dos anys que ja havien fet aquest triatló, sabíem el que ens esperava...una bici de pujades i baixades que, tot i saber el recorregut, personalment se'm va fer llarg.
Arriba el tram de còrrer i aquí ho dono tot. Veig a Chechu q no està massa lluny, però ell al veure'm apreta una mica i m'impedeix atrapar-lo. (Tot s'ha de dir que el dia abans s'havia cascat 14 km...).
Arribada a meta amb els ànims del speaker i ...una triatló més a la saca!
Contenta per la millora, encara que sigui petita, a l'aigua.
 
Classificacions:

Olímpic:
Alex. Posició 63. Temps: 2h 43

Sprint:
 
Chechu. Posició 124. Temps: 1h 37
Eli. Posició 130. Posició femenina 12. Temps: 1h 39



No hay comentarios: