CAP DE SETMANA DEL 19-20 DE SETEMBRE

.
Cap de setmana multidisciplinar, on destaca el que segurament es l'objectiu anual del nostre company Pol Vaqué, la Marató de la Ultra Pirineus. Gran paper, gran cursa I GRAN crònica! Bones incorporacions ha tingut el Club amb els germans Vaqué.

Per altra banda tenim a la parella Eli i Chechu que s'han proposat completar tot el circuït de Catseries.cat i es desplacen a Sant Pol de Mar a fer el triatló sprint.

A continuació les cróniques dels nostres companys:


CRÒNICA MARATÓ ULTRA PIRINEU (21/09/2015)

Crònica del Pol:

Després d'uns quants mesos plens d'entrenaments pensant amb aquesta cursa, ens vam dirigir cap a la Cerdanya a intentar fer la marató d'Ultra Pirineu (46.5km +2400m desn.), filla petita de la famosa Ultra Pirineu (antiga Cavalls de Vent). Arribem a Bagà a recollir el dorsal amb molta ilusió, ganes de disfrutar del recorregut i també, ganes de "disfrutar" patint! Veiem algunes cares conegudes de corredor professionals com Pau Bartoló o Pablo Villa o d'altres com la mare de Kilian Jornet. Amb la motivació encara més alta anem a Bellver de Cerdanya, on passarem la nit i on està situada la sortida i meta de la Marató.

No tinc cap altre objectiu que disfrutar de la cursa, sense cap tipus de pressió de temps o posició.

El "dia D" ha arribat! Ens aixequem tota la família ben d'hora, i cap a la zona de sortida. Una miqueta nerviós i amb molt de fred ens reunim amb l'Oriol, company de fatigues amb qui hem fet gran part dels entrenaments, i esperem una miqueta impacients l'hora de la sortida, que sembla que no ha d'arribar mai! A les 8, comença a la música de Game of Trones i comença la batalla!

Nosaltres, que haviem pactat fer la cursa junts ja que tenim un nivell molt semblant, comencem de manera molt conservadora concients de que la cursa és molt llarga i no val la pena cremar-se tant aviat. Poc a poc agafem un bosc i comença el primer tram de la cursa fins al primer punt de control (Cortals km.10), anem a bon ritme però sempre regulant. Arribem i sentim que a un altre corredor li diuen que va en Top100 (de 1009 incrits), nosaltres, ens mirem, i ens quedem flipant tot dient "que fem aquí nosaltres?", però bueno, a seguir que la cursa és llarga i no ens podem emocionar.

Ara comença la pujada realment dura fins arribar al Pas dels Gosolans i al refugi de Prats d'Aguiló (km22aprox +1900m desn). Durant aquest tram es noten tots els entrenaments a Vilaller i poc a poc anem passant a gent sense voler, només mantenint el ritme. Arribem al control de pas, mengem i bevem bé conscients de que necessitem omplir forces per més tard.

Toca una llarga baixada fins a Martinet (km33) on m'esperen els pares i el Bernat. Omplim dipòsits de liquid i gels i continuem amb energies renovades i convençuts que és un tram rodador fins l'ultima pujada seria.
Dos quilometres després de Martinet arribem a una pista molt incomoda amb pedres molt grans que fan una mica pesat córrer per allà. De sobte, començo a perdre sensibilitat als peus que s'em adormen completament dificultant-me córrer al ritme que voldria durant quasi 5km, on vaig totalment desmoralitzat. Sort de l'Oriol i d'un riu que vam tenir que creuar on vaig ficar els peus i em calmava el malestar. Finalment, entrem a un caminet on comença l'ultima pujada seria (uns 300m de desnivell positiu amb 1km) que, al caminar, em fa passar el malestar als peus i em puja molt la moral i em dona forces per afrontar els últims quilometres.

Ja som al últim control, a falta de només 5km, i miro a l'Oriol que ha pagat el sobre-esforç de tirar de mi i ara és hora de tornar-li el favor! Afrontem els últims quilometres "xino-xano" comentant diferents moments de la cursa i ja planificant la pròxima "liada". La sorpresa la trobem quan a 500m de meta ens trobem al pare i s'enganxa a córrer amb nosaltres (primers metres després de l'operació).
Entrem a meta amb un temps de 5h39min i amb la posició 97 de 1009 inscrits, ni nosaltres ens ho creiem!

A la tarda, com a premi, cap a Bagà a veure arribar els primers de la ultra, amb el gran Kilian Jornet que ens fa ficar la pell de gallina a l'arribada!

Per acabar, ja no em faig més pesat, donar les gràcies a la família i l’Oriol pel suport, i a tots els companys de club, un orgull portar aquests colors!


TRIATLÓ SANT POL DE MAR

Crònica cedida per Eli Sala:
 
Chechu i jo tenim programat fer tot el circuit de triatlons del CatSeries i aquesta era la penúltima prova. Sant Pol de Mar.
Ens presentem allí els primers (com gairebé sempre) saludem a Tito que estava a l'organització i ens preparem. Vam estar visualitzant el mar...pensant..."quines ganes de mullar-se ara...!!!"
Moment de la sortida, ens vénen a veure els hooligans (els meus pares). La mar bastant tranquila, no es podia comparar amb Tossa.
Surten primer els nois i al cap de 4 minuts, les noies.
Sortida de l'aigua amb sensació que s'havia fet molt llarga, realment els temps, potser, també ho confirmen.
Toca agafar la bici, tram per la N-II plena de tobogans, 3 voltes al circuit que trenquen el ritme cada cop que gires els 180 graus.
Finalment, tram de còrrer. Ara sí!!! A donar-ho tot!!! Em trobo fenomenal, tiro tot el que puc i noto que avanço molta gent. Eren tres voltes a un circuit que a mi, personalment, em va agradar, ja que estàs en un lloc on contínuament trobes gent animant i contínuament et trobes amb triatletes.

Arribada a meta contenta. Abraçada de rigor i....una altra més!!! Ara tocava la paella, ens la mereixiem!!
 
Classificacions:

Chechu. Posició 181. Temps: 1h 33
Eli. Posició 226. Posició femenina: 18. Temps: 1h 37

No hay comentarios: