CAP DE SETMANA DEL 18-19 DE JUNY

.
Cap de setmana marcat per una banda per l'èxit de participació de la V Edició de la Cursa dels Templers i per l'altra pel multitudinari Triatló de Madrid del circuit "Triathlon Series".

A la Cursa dels Templers hi van assitir l'Aitor i en Josep Maria. Llàstima no ser més integrants del Club en aquesta cursa propera a casa nostra. El total de de participants van ser 1.500, tot un èxit tenit en compte que tan sols porta 5 edicions. Els resultats dels nostres van ser:

105. Aitor Sala. 39'51"

734. Josep Maria Vaque. 50'00"

Per altra banda, Antonio Morilla, l'Anna i el Tito van viatjar a Madrid a disputar la primera prova del "Triathlon series by Polar". Una jornada 100% triatlètica on es disputàven les distàncies "sprint", "olímpic" i "mitja distància" al mateix circuit de Copa del Mòn de La Casa de Campo de Madrid.
Antonio i l'Anna van còrrer la distància "sprint". Destacar el re-debut de l'Antonio després de 5 anys d'innactivitat i la boníssima posició de l'Anna firmant la novena plaça i marcant el millor temps de cursa a peu del total de les 71 fèmines.
Tito va medir-se en la distància olímpica. Destacar una caiguda en bici amb un altre ciclista que no va impedir que seguís la cursa enmig dels aplaudiments del públic.