BENEFICIS DELS SOCIS

.
 
Per ser soci del Club Atlètic Ribagorçana s'ha d'abonar una quota de 30€/anual. Els beneficis dels socis que es troben al corrent de pagament, són els següents:

- A tots els socis entrants se'ls facilita 2 samarretes tècniques del Club Atlètic Ribagorçana.

- Tenir un descompte del 10% en la compra de qualsevol article en la botiga Intersport del Pont de Suert.
- Disposar de descomptes en la compra de nutrició esportiva de la marca Nutrisport. Les compres dels productes s'han de fer a través del Club.

- Disposar de preus molt competitius a preu de Club de roba esportiva de les disciplines de ciclisme, atletisme i triatló. Les compres s'han de fer a través del Club.

- Descomptes en les inscripcions de diverses curses organitzades a la zona, així com en la Sant Silvestre del Pont de Suert.

- Descomptes als Campus d'entrenament organitzats pel Club.


A part, des del Club s'organitzen sortides grupals de ciclisme, i tots els dimecres a les 19h, es realitzen entrenaments de carrera en la pista d'atletisme del Pont de Suert (inclòs l'hivern, ja que es disposa de llum artificial)
 
 
 
Para ser socio del Club Atlètic Ribagorçana se debe abonar una cuota de 30€/anual. Los beneficios de los socios que se encuentran al corriente de pago, son los siguientes:

-          A todos los socios entrantes se les facilita 2 camisetas técnicas del Club Atlètic Ribagorçana.

-          Tener un descuento del 10% en la compra de cualquier artículo en la tienda Intersport del Pont de Suert.

-          Disponer de descuentos en la compra de nutrición deportiva de la marca Nutrisport. Las compras de los productos se deben hacer a través del Club.

-          Disponer de precios muy competitivos a precio de Club de ropa deportiva de las disciplinas de ciclismo, atletismo y triatlón. Las compras se deben  hacer a través del Club.

-          Descuentos en las inscripciones de varias carreras organizadas en la zona, así como en la Sant Silvestre del Pont de Suert.

-          Descuentos en los Campus de entrenamiento organizados por el Club.


A parte, desde el Club se organizan salidas grupales de ciclismo, y todos los miércoles a las 19h, se realizan entrenamientos de carrera en la pista de atletismo del Pont de Suert (incluido el invierno, ya que se dispone de luz artificial)

No hay comentarios: