CLÍNICS I VARIS

CLÍNIC DE CURSES DE MUNTANYA 03-07-2011

Diumenge dia 3 de juliol, es va cel·lebrar a l'Oficina de Turisme del Pont de Suert, el Clínic d'entrenament en muntanya a càrrec del preparador físic de la Selecció Andorrana de Muntanya, Òscar Roig.

El també guanyador de la Cuita del Sol 2011 i 3er en la Cara Amón 2011, va oferir un clínic tècnic sobre entrenament en muntanya combinat amb una sessió pràctica fent referència a tècniques d'entrenament i a tècniques de carrera pel terreny.
Destacar la també assistència com a públic de l'alpinista Juango Garra.


CLÍNIC D'ATLETISME C.A.R 07-05-2011

Aquest dissabte dia 7 de maig es va dur a terme el clínic d'atletisme a càrrec d'en Miquel Blanchart i d'en Jordi Cruz, amb una assistència d'una trentena de persones.

Durant la part teòrica es van parlar temes sobre com afrontar i planificar la temporada, diferents tipus d'entrenament amb els seus beneficis corresponents, esquemes d'entrenament i exercicis de tècnica entre d'altres.
La part pràctica va ser molt suau ja que al dia següent es cel·lebrava la cursa de la Faiada i molts assistents al clínic hi participaven. Es va realitzar un entrenament similar a l'escalfament ideal abans d'afrontar una cursa.
Es va escalfar amb una carrera contínua molt suau durant uns 15', a continuació es van fer uns exercicis de tècnica i uns progressius.
A la part final, vam còrrer per la gespa del camp de futbol i es va anar corregint un per un la tècnica de carrera.

Per acabar, es van realitzar uns abdominals per a enfortir el "core" i uns estiraments.
Al dia següent, durant l'escalfament previ a la cursa de la Faiada, ja es veien canvis en els escalfaments dels socis del Club. D'això es tracta! D'anar evolucionant dia a dia.
CLÍNIC DE CICLISME C.A.R 01-05-2011

El clínic de ciclisme del passat diumenge 1 de maig va ser tot un èxit. Una vintena de persones vam assitir a la classe teòrica impartida pel Miquel Blanchart (triatleta d'èlit) i a la posterior ruta en bicicleta amb destinació el Balneari de Caldes de Boi.
Durant el clínic teòric es van tractar temes com la tècnica de pedalada, el treball de força, la planificació de la temporada i volums i càrregues d'entrenament, entre d'altres.

Durant el clínic pràctic, en Miquel anava assessorant individualment als ciclistes sobre la postura ideal damunt la bicicleta, el ritme de cadència ideal, com rodar en grup i com realitzar relleus, entre d'altres temes.


L'experiència la valoro com a positiva i la resposta del grup va ser ideal, quedant tota la gent molt contenta de la jornada.

REGLAMENT DE TRIATLÓ

 Important saber per als practicants d'aquest esport en alça.
 http://www.triatlo.org/docs/Reglamentcompeticio.pdf

 CLÍNICS DE PSICOLOGIA ESPORTIVA

CLÍNICS DE NATACIÓ

Informació a http://www.tfswim.com/