VIDEOS

"DUATLÓ ALTAFULLA 2012"

Triatló que va acabar sent un duatló degut al mal estat de la mar provocat per la forta llevantada del dia anterior.
GRAN video del Chechu que ens explica aquesta aventura en forma de película.

SKY GAMES 2012 - EL VIDEO

Reportatge de 40' de duració que resumeixen els Campionats del Món d'Sky Running. La Ribagorça en estat pur.


TRIATLÓ DE LA PINEDA 2012

Gran video creat pel Chechu.
Debut de l'Eli i d'en Chechu en triatló. El principi d'una llarga llista de triatlons i duatlons s'inicia. Enhorabona als dos! Ja sou finishers!!!TRIATLÓ DEL PONT DE SUERT - 2012

Vídeo creat per l'Antonio Morilla. Un any més, el triatló de casa amb gran quantitat dels nostres triatletes fent el possible per quedar en bones posicions i per acabar un dels triatlons més bonics de Catalunya. Antonio fa referència al vídeo a la nova aventura que inicien els nostres companys de la Vall d'Aran amb la creació del seu propi Club. Sort companys!!!

DUATLÓ DE LA SEGARRA 2012

Duatló dels grans, amb gran participació. Aquest any amb un fred viu, amb molt bona representació i molt bon paper dels integrants del Club.

DUATLÓ DE REUS - 2012

Primer podi per equips en un duatló en la història del Club. L'equip femení aconsegueix la tercera plaça. L'Anna també aconsegueix fer segona en la seva categoria. La resta d'integrants del Club fan un molt bon paper.

DUATLÓ DE CERDANYOLA - 2012

Primer duatló de la temporada 2012 on ens desplacem 15 socis. Primer duatló de l'any, en aquest cas no puntuable. Molt bon paper de tots els socis i principalment de tots els debutants, que són molts.

TRIATLÓ DEL PONT DE SUERT - 2011

Nova edició del triatló de Pont on hi va haver 9 integrants del Club participant. Molt bon paper de tots i ja estem entrenant per a la següent edició!

ARAMONBIKE B-PRO NON STOP 2011

Video de la AramonBike B-Pro on es pot apreciar la duresa de la prova i la seva espectacularitat. També amb fragments de la Turbón Lite, una prova una mica més accessible per a més bikers.

XX TRIATLÓ VILLA DE MADRID

Antonio Morilla, l'Anna i el Tito van viatjar a Madrid a disputar la primera prova del "Triathlon series by Polar". Una jornada 100% triatlètica on es disputàven les distàncies "sprint", "olímpic" i "mitja distància" al mateix circuit de Copa del Mòn de La Casa de Campo de Madrid.

Antonio i l'Anna van còrrer la distància "sprint". Destacar el re-debut de l'Antonio després de 5 anys d'innactivitat i la boníssima posició de l'Anna firmant la novena plaça i marcant el millor temps de cursa a peu del total de les 71 fèmines.
Tito va medir-se en la distància olímpica.

VIII DUATLÓ DE LA SEGARRA 16-04-11

Podem dir que és de les més dures del circuit. Un recorregut de cursa a peu per terreny forestal i amb grans pujades i un recorregut de bicicleta amb una primera baixada d'uns 10 km i amb una tornada en pujada progressiva.

Em quedo amb la imatge de 4 integrants del Club (Percha, Manu, Marc i Tito) fent relleus i tirant d'un grup d'unes 15 unitats en el tram de bicicleta. Sens dubte, la imatge de la temporada de duatlons.
La nota de mala sort, va ser l'abandó de Marc per punxada en el tram de bicicleta quan estava fent una gran cursa.

XX DUATLÓ DE REUS 13-03-2011

Pèssima organització de la XX Edició de la duatló de Reus provoca la pèrdua de 52 ciclistes, entre ells algun dels nostres, per la manca de senyalització en el circuit. Una duatló per oblidar si no és pel vídeo que ens queda de record de la participació de 7 integrants del Club i del debut d'en Javi.

I DUATLÓ DE CALAFELL 6-02-2011

Primera edició de la duatló de Calafell amb la participació de 7 integrants del Club. Una cursa molt ràpida degut al perfil del circuit i al gran nivell present entre els participants de la prova. Cada cop tenim als nostres més aprop de les posicions privilegiades.

Turbón TOUR NON STOP - Turbón LITE 2010
Primera edición de la Turbón Tour non Stop y Turbón Lite con éxito. Una gran organización y un gran nivel fueron los destacados de la prueba en una jornada 100% BTT. 400 bikers se reunieron el sábado en Castejón de Sos, 6 de los cuales eran del Club Atlèric Ribagorzana.
En la ruta larga de 106 km con una dureza increíble, participaron David, Pepe y Alberto (que tuvo que abandonar por lesión, ánimos Alberto) en un total de 250 participantes. ¿Qué craks!

En la Turbón Lite participaron el `Ángel, Arnau y Tito en un circuito corto (32 km) pero muy divertido, con 104 participantes.

IRON BIKE ITALIA - 2010
David Gensana hace el 14 º mejor tiempo en una de las pruebas más duras del mundo! Ver el video, simplemente ESPECTACULAR

TRIATLÓN DEL PUENTE DE SUERT-2010(Club Atlético Ribagorzana)
Video del Club

TRIATLÓN DEL PUENTE DE SUERT - 2010 (Ocisport)
8 integrantes del Club participan en la "nuestra" triatlón.

DUATLÓN SERIES SPOT 2010
David Gensana hace el 6 º mejor tiempo en la I duatlón de Espot. ¿Qué nivel!

CARA AMONIO 2010
Premio al Club con más participantes

III CUARTO, MEDIA Y MARATÓN LA Fayad 2010
Muy buen papel de todo el equipo haciendo podium en casi todas las disciplinas.

TRIATLÓN DEL PUENTE DE SUERT - 2008
El triatlón en el Pont de Suert, año tras año va cogiendo fuerza.