CAP DE SETMANA 21-22 D'ABRIL

.
Caminada de Carenes 2012

Una nova edició de la Caminada de Carenes amb un èxit rotund. Dues distàncies disponibles, Pont - Tremp i Adons - Tremp, totes dues amb una exigència considerable.
Les condicions meteoròlògiques van respectar als "caminants i corredors", que van passar gran part del dia per les Carenes del Pallars i la Ribagorça sortint amb la llum de la lluna i els frontals. Els resultats dels nostres van ser els següents:

Circuit 54,3 km (196 participants)

Pos.25. Neus Peiró - 8h14'41" (pos.2 categoria femenina)
Pos.36. Albert Ariño - 8h50'11"
Pos.73. Javi Señís - 10h07'42"

Circuit 32,5 km (269 participants)

Pos.11. Roberto Garzón - 4h41'08"
Pos.20. Xavi Pascual - 4h55'11"

II Triatló de Blanes 22-04-12

Primer triatló de la temporada per comprovar el resultat dels entrenaments de l'hivern. Una llàstima l'abandó de l'Albert degut a que no es trobava bé en el tram de natació, cosa que el va obligar a retirar-se.
Molt bones sensacions del Tito i del Javi en una prova on hi havia cracks de debó.
A destacar el fred intens que hi va haver durant la prova, amb una temperatura de l'aigua a 14ºc i una sensació tèrmica al tram de bici que va deixar els peus gelats a més d'un.
Circuit divertit amb un tram de bici trenca-cames pels carrers de Blanes i un run fàcil pel passeig marítim.
Falta entrenament, però de moment els resultats van sortint.

Pos.59. Tito Pueyo - 1h05'24"
Pos.169. Javi Cavero - 1h12'11"
Albert Algado - Retirat

A partir de la pàgina 9, surten els parcials.

II Triatló Doble Olímpic de les Terres de l'Ebre 22-04-12

Un únic representant, però molt valent i en molt bona forma. Antonio Gordun va fer el primer tri de la temporada a les Terres de l'Ebre. Un doble olímpic amb atletes de primer nivell.
Antonio va fer molt bon paper sent aquests els seus temps.

Pos.74. Antonio Gordun - 5h16'03"

Cursa Bombers de Barcelona 22-04-12

En breu penajaré les classificacions.

La Talaia - Cursa de Muntanya 23-04-2012

Cursa de muntanya a Vilanova i la Geltrú amb dues distàncies, una de 22 km i una altra d'11 km, que servia de Campionat de Catalunya per equips. Maje hi va assistir entre els 214 corredors que van fer la distància d'11 km.

Pos.106. Maje Rodríguez - 1h19'39" (pos.17 categoria femenina)