CAP DE SETMANA DEL 27-28 D'OCTUBRE

MARATONA DO PORTO

Nova Marató per al Palmarès d'Antonio Gordun apropant-se cada dia més a les 3h. Aquesta és la seva crònica d'una Marató que va ser dura de veritat. Bé Antonio!!!


"Llegué  a Oporto el sábado por la mañana. Una vez recogido el chip y el dorsal, me di el placer de pasear por el casco antiguo y aprovechar el buen día que hacia para comer en una terraza frente a la ribera del  Duero.  Nada hacia predecir el cambio de tiempo que tendríamos al día siguiente…

Un domingo frio y con mucho viento que hacia que la gente se esperase hasta el último momento para quitarse el chándal para empezar a calentar.
La salida se daba sin cajones y los globos de las liebres marcaban los tiempos de carrera.
Con el fuerte viento que soplaba  sabía que iba a ser muy difícil ir por las 3 horas, pero a la vez también veía muy complicado ir por libre, ya que el día no invitaba a correr solo.
Al final tome la decisión del todo o nada…  me puse justo detrás de la liebre de 3 horas.
 La salida empezaba en subida y se inicio a un ritmo bastante fuerte,  el  grupo que se formo era bastante numeroso  y sobre el km 5, ya empezaba a estar un poco agobiado de correr con tanta gente y decidí irme solo aprovechando que el  circuito era en bajada y el viento lo tenia a favor.
 La verdad  es que la sensación era súper agradable al ver como pasaban los km y no tener más preocupación  que disfrutar del ambiente.  El km 10 lo pase 41.35, pero  a partir de aquí tuve que volver a refugiarme en el grupo, ya que el viento lo volvía a tener de frente.

 La media maratón la pasamos a 1.28.27”, aproveché para tomar un gel con tal mala fortuna que uno de los 3 geles que llevaba se me cayo al suelo y ya no pude parar a cogerlo. Físicamente me encontraba bien, aunque ya se empezaba a notar el cansancio de los km y del viento que no dejaba de soplar. Así fuimos a ritmo hasta el km 30 (2 h.07m ). Del grupo de las 3 horas ya no quedaban más de 15 corredores. En ese avituallamiento,  al coger la botella de agua, me descolgué unos metros y ya no me fue posible conectar.

 Los siguientes 5 Km fueron una lucha contra el viento, procuré seguir a unos 50 metros del grupo sin bajar el ritmo. Sobre el km 35 volvíamos a tener viento a favor;  tomé el gel que me quedaba pero al siguiente km, cuando faltaban solo 6 Km,  me quedé sin fuerzas, tuve de parar, caminar un poco  y a partir de allí acabar corriendo como si hubiera disputado un Ironman.  Perdí 6 minutos en 6 km. A pesar de tener el viento a favor me era imposible el correr más rápido. La sensación que tenia no era ni agobiante ni desagradable, únicamente que me encontraba vacío de fuerzas.

Al final terminé en el puesto 120 con un tiempo de  3.05.13 y con la sensación, nunca mejor dicho, de haberlo dado todo."

Els resultats a
http://www.maratonadoporto.com/en/resultados/?race=3&dorsal=&name=&gender=&category=&nationality=&team=


DUATLÓ DE ROSSELLÓ


FRED, molt fred és el que vam passar el diumenge a Rosselló. Vam agafar l'entrada de vent fred del centre d'Europa en el seu millor moment. 
6 integrants del Club vam ser els que ens vam desplaçar a la població de Rosselló per a passar un bon matí d'esport.
Duatló proper i a priori ben organitzat, tot i alguna errada de senyalització, però que l'organització va saber acceptar i rectificar. Equivocar-se és humà i rectificar és de savis
Degut a un problema de mala senyalització, Mario, el nostre millor classificat en cursa i que en aquell moment anava entre els 5 primers, va passar-se un gir juntament amb 2 corredors més provocant el haver de fer 6 km més en BTT. Això va provocar que Mario perdés les opcions de podi, però seguint la filosofia de GRAN corredor i competidor, no va tirar la tovallola i va seguir lluitant per arribar a meta en bona posició. D'admirar la capacitat de sacrifici de Mario i les ganes de lluitar. S'està formant un GRAN atleta.
Com a disculpa de lo succeït, la organització va obsequiar a Mario amb la inscripció gratuïta de l'any vinent. Repeteixo, rectificar és de savis.
Per altra banda, s'ha de dir que TOT l'equip va fer una gran cursa. 
La cursa va sortir llançada a un gran ritme imposat pels corredors del Blue Motors i estirant el grup a partir del primer km. Cursa amb un primer tram de 6 km de cursa a peu amb pujades, baixades i un corriol inclós, segon tram de BTT seguint la mateixa línia de "sube-baja" amb molt vent en contra i amb un corriol una mica tècnic al final, i un tercer tram de dues voltes de cursa a peu gairebé pla.
Mario, Alex i Javi van estar a la alçada dels millors fent una cursa gairebé impecable on és demostra la millora constant.
Maje va fer la 2ª posició femenina de la general seguint la seva bona ratxa en podis.
Alex A.  va fer la 2ª posició de la seva categoria, millorant la seva posició de l'any passat i demostrant que cada dia està més valent lluitant entre els millors.
Javi O. va fer una gran cursa que es va veure truncada per problemes musculars a l'últim tram, cosa que va provocar que perdés moltes posicions, ja que va haver d'acabar caminant. Fins al moment, Javi, anava rondant el TOP10.
Chechu, va complir l'objectiu que era acabar. I ho va fer, a més, en bones condicions i quedant aprop de la meitat de la classificació. Molt bona millora la que va tenint en Cechu dia a dia, gràcies a les seves ganes immenses de millorar, de superar-se el dia a dia i del seu afan de competir.
I un servidor, molt content per les sensacions, després del descans obligat post-temporada i de la jornada viscuda amb els companys del Club, sens dubte, el millor de la cursa. Som-hi Club!!!

Els resultats van ser els següents:

Pos.14. Alex Asensio - 1h36'02 (2ª posició categoria)
Pos.17. Tito Pueyo - 1h37'31"
Pos.19. Xavi Oliva - 1h37'53"
Pos.53. Mario Turrión - 1h45'40" (fent 6km més de BTT)
Pos.127. Maje Rodríguez - 2h05'44" (2ª posició femenina)
Pos.129. Chechu Muñoz - 2h06'46".

Tots els resultats a



No hay comentarios: