CAP DE SETMANA DEL 29-30 / 09 / 2012

IV ULTRA CAVALLS DE VENT 29-30/09-12

Crònica treta del blog dels nostres companys del CEAR:

Aquest Dissabte 29 de Setembre a les 9:00h del matí es va donar la sortida de la IV edició de la Ultra Cavalls de Vent. Aquesta proba, de 84km de distàcia i 12.180m de desnivell acumulat, forma part de Ultra SkyMarathon Series, que organitza la Internacional Skyrunning Federation (ISF). La cursa, que va començar i acabar a la petita població de Baga, Barcelona, es va caracteritzar per les adverses condicions climatològiques que van afectar a tots els corredors, prova d'això va ser el gran nombre d'abandons abans i durant la cursa; de 1.033 incrits van acabar 226, i on tambè va succesir un fet molt lamentable, una gran desgràcia, la mort d'una participant per hipotermia, la qual cosa ens hauria de fer reflexionar.

En representació del CEAR - CAR hi van participar Percha, Mateva i Alex, aquest últim va haver d'abandonar a causa del fred i la pluja en el km 44, amb gairebè 9h de cursa. La pluja, que va fer acte de presència durant els primers minuts i gairebè durant tota la proba, juntament amb la boira, el fred, el vent i fins i tot la neu a la part més alta del recorregut van fer que la proba fós molt més exigent. Els camins semblaven petits rius de l'aigua que hi corria, i a vegades es convertien en fanguerals on caure era el més fàcil, i correr o simplement caminar semblava impossible. En resum la cursa més dura, per les condicions en que es va disputar, en que aquests socis del CEAR han participat. Aquests són els resultats, encara que el més important va ser acabar:

-Mateva.....128º General/92ºcategoria/16h53'22"
-Percha......134º " /97º " /17h01'33"




ENHORABONA!!!


"DUATLÓ" D'ALTAFULLA 30-09-12

Cap de setmana marcat per la forta llevantada que va afectar a totes les proves programades. Un dissabte molt plujós ja presagiava que ens esperava un "triatló" diferent a Altafulla. Javi i Maje van ser baixes degut a la manca de confiança de que la prova s'acabés cel·lebrant. I més o menys, així va ser.
Després d'arribar a Altafulla el dissabte i veure com les oles del mar eren més que considerables i que els carrers estaven plens d'aigua, ens vam ficar al llit no gaire confiats en que la prova es fes. A destacar, que desde que l'Anna i jo vam arribar, va deixar de ploure, cosa habitual a totes les curses ("flor en el culo"). Comencem a ser un seguro del bon temps.
Diumenge al matí, sol espatarrant, però amb una mica de vent i "marejadilla", cosa que va fer decidir a la organització la suspensió del triatló i la improvisació d'un duatló (5km-20km-2,5km).
Una mica "desmoralitzats" per la decisió, vam fer tots els preparatius pertinents i ens vam plantar a la línea de sortida. Triatló és adapatació, i adaptació és superació, així que ràpit ens vam adaptar a la nova circumstància i ens vam superar vers les adversitats.
Primer distància sprint amb Mario (que debutava), Alejandro, Anna i Tito a la linea de sortida.
Tret de sortida i tots com fletxes a un ritme desorbitat. Mario i Alejandro van firmar la seva millor actuació en el primer parcial, fent temps de cracks.
Transcició i bicicleta a un ritme altíssim on, servidor, vaig retallar una mica les distàncies amb Alex i Mario i on Mario va firmar un excel·lent parcial però pecant de poca experiència i "treballant" més del compte.
Segona transició i de nou a ritmes força alts, Mario i Alejandro van tornar a agafar avantatge.
Bon resultat dels 3 i bon debut d'en Mario que, amb tan sols 15 anys, demostra que encara té molt marge de millora i un bon potencial.
Per la seva banda, Anna va firmar la seva millor actuació fins al moment en duatló, "treballant-se" la victòria davant l'atleta Ivet Farriols (campiona de l'anterior edició). Un 10 per la cursa de l'Anna, ja que va saber utilitzar les seves armes per aconseguir una nova victòria, fent una excel·lent cursa. Bon fi de temporada. Enhorabona!!!
A continuació, es cel·lebrava la distància supersprint on Chechu i Eli també debutaven (en triatló ho van fer fa dues setmanes).
Tret de sortida i bon ritme on l'Eli agafava la primera posició de la categoria femenina fent un molt bon parcial. Per darrere arribava en Chechu.
Transició i remuntada d'en Chechu passant un munt de ciclistes amb la seva BTT, quina bèstia. Ai el dia que agafin una bici de carretera...
Per la seva banda l'Eli, finalitzant el tram de bici, va tenir la mala sort de caure. Cop fort a la cama i sanitaris en acció. L'Eli, un cop "curada" i embenada, decideix tornar al "ring" i finalitzar la cursa que havia començat. Adaptació és superació. Tot i la cama embenada amb un fort cop, l'Eli es va superar marcant el segon millor parcial del tram de cursa a peu. Per treure's el barret.
En Chechu, com a bon company i gran persona que és, va voler acompanyar la Eli en l'últim tram. Per treure's el barret.
En definitiva, cap de setmana amb canvi de plans però "readaptant-nos" a les circumstàncies fent-ho de la millor manera possible. Bon cap de setmana de Club!!!
Aquests van ser els resultats:
Triatló Sprint masculí (222 finishers)
Pos.12. Mario Turrión - 1h01'54"
Pos.13. Alejandro Asensio - 1h02'08"
Pos.19. Tito Pueyo - 1h03'37"
Triatló sprint femení (19 finishers)
Pos.1. Anna Saura - 1h07'35"
Triatló supersprint masculí (56 finishers)
Pos.24. Chechu Muñoz - 0h34'50"
Triatló supersprint femení
El més important, acabar després de la caiguda - Eli Sala


Tots els resultats a http://triatlon.cadenaser.com/resultados.asp


29a MITJA MARATÓ DE SAN CUGAT DEL VALLÈS 2012

Nova mitja marató al "currículum" d'Antonio Gordun. Cursa marcada al calendari d'Antonio com a entrenament de la Marató d'Oporto.
Circuit molt dur, on fer marca és molt difícil, degut al recorregut trencacames pels continus girs que hi tenen. Antonio no la va fer, però el resultat és espectacular.
Tot i la dificultat, 1.463 finishers, un autèntica bojeria. Cada cap de setmana hi ha infinitat de curses, però totes hi tenen atletes. Vida sana!

D'entre la multitud, aquest va ser el resultat d'Antonio:

Pos.80. Antonio Gordun - 1h27'31"

Tots els resultats a http://www.mitjasantcugat.cat/images/resultats/ResMitja2012.pdf

No hay comentarios: