LA GORMANDA BLANCA

"LA GORMANDA BLANCA", primera edició de la Cursa de Raquetes de Neu organitzada pel Club Excursionista de Vilaller. Tot un èxit.
Primera edició, però "a lo grande" sent Campionat de Catalunya.
Un dissabte que es va aixecar amb un fort temporal de neu i vent, i que va obligar a tancar gairebé en la seva totalitat l'estació d'esquí durant el matí. La decisió de realitzar la cursa s'havia de fer llavors i, encertadament, l'organització va decidir fer la cursa però reduïnt el traçat.
La cursa era nocturna sent el seu inici a les 18h, amb la conseqüent obligatorietat de portar frontal.
Un total de 9 socis hi van pendre part, sent "els nostres" els primers Ribagorçans. Alejandro en categoria masculina i Maje en categoria femenina.
Destacar que, els nostres, mai havient fet una cursa d'aquestes característiques i que se'n van sortir prou bé. Aquest és l'esperit, participar passant-ho bé i col·laborant amb els nostres companys del CEV per a que aquesta iniciativa prengui força.
Cursa de 2 voltes pujant la pista de "vaques" i baixant per les pistes de "tobogàn" i "carreretes". Traçat dur pel desnivell i les dures rampes de pujada i pels canvis de neu havent-hi acumulacions degut al fort vent que havia fet. Durant el traçat hi havia trams amb neu de pista trepitjada i trams amb acumulacions fins a 50 cm de neu que dificultava córrer.
 
Tota una experiència que, de ben segur, repetirem l'any vinent. Gràcies CEV!
 
Els resultats:
 
Pos.15. Alejandro Asensio - 42'06"
Pos.19. Tito Pueyo - 42'58"
Pos.20. Miguel Lucas - 44'13"
Pos.29. Rogelio Flores - 53'33"
Pos.33. Maje Rodríguez - 56'54"
Pos.34. Oriol Faidella - 57'
Pos.36. Antonio Morilla - 57'21"
Pos.37. Eli Sala - 1h0'28"
Pos.38. Chechu Muñoz - 1h0'28"
 
Podreu veure la classificació complerta a http://cevilaller.cat/lagormandablanca/?page_id=334
 
Foto dels socis que hi van participar a excepció de l'Alejandro "que no va arribar a temps", i dels podis dels PRIMERS RIBAGORÇANS. ENHORABONA!
 


 

No hay comentarios: