DUATLÓ DE LA NOGUERA 10-02-2013

Nou repte. Avui tocava el duatló de la Noguera, prova puntuable per al circuit català de la federació catalana de triatló. Baixes de l'Anna per lesió i Percha per problemes estomacals ens deixàven en 5 integrants del club disposats a donar-ho tot.

11:30h del matí i tret de sortida amb un gir de 180 graus a només 300 mts. Aquest fet es mereix la única nota negativa de la cursa, ja que la resta de la organització ha estat impecable.
Ràpidament ritme infernal i me n'adono que a un ritme de 3'40" tinc a més de 100 persones al davant. Avui hi ha molt nivell.
Primer tram de cursa a peu en un 80% pla i la resta amb una pujada on faltava l'aire.
Mario ràpidament ha marxat amb un gran ritme i Javi, Ramonet i jo hem arribat a la transició a 1' d'en Mario. Eli per darrere feia un bon primer tram i Chechu feia la seva millor marca en 5000 (bona millora).
Tram de bici on hem sortit amb Javi donant relleus i avançant a gran quantitat de corredors. Als 4 km s'iniciava un port on tots hem pogut aprofitar el viure on vivim. Destacar la valentía de l'Eli realitzant el circuit de bici amb només un dia de bici de carretera a les seves cames. Espectacular!
Últim tram de cursa a peu on s'acabava amb un tram de pista pla i on tots hem mantingut les posicions.

Destacar la primera plaça d'en Mario en categoria cadet i superant en 10' al segon classificat, fent TOP50 de la categoria general i demostrant que presenta una gran millora. ESPECTACULAR!

Destacar el gran paper d'en Javi aprenent a regular-se i a trobar-se cada dia millor i el gran paper d'en Ramonet arribant en molt bones posicions i lluitant en el tram de bici amb un gran resultat.

Destacar el debut de l'Eli en bicicleta de carretera i el seu afany de superació completant un duatló molt dur i seguint en la seva lluita per millorar-se dia a dia.

Destacar la gran millora d'en Chechu marcant la seva marca en 5000, lluitant pel seu objectiu i demostrant un gran companyerisme i entusiasme per a seguir disfrutant d'aquest GRAN esport.
Personalment, molt content pel resultat després del cap de setmana passat on vaig passar un gran "martiri". Avui les sensacions han sigut bones tot i veure que encara queda molt camí per davant.
GRAN paper de l'equip i del grup d'amics que s'està formant en una nova jornada d'esport i de fer el que més ens agrada.

D'aquí a 15 dies ens plantem una nova "tropa" al duatló de Balldellou. SOM-HI!!!
Els resultats dels nostres han sigut els següents:

Pos.48. Mario Turrión - 1h19'52"
Pos.63. Tito Pueyo - 1h22'38"
Pos.69. Javi Oliva - 1h22'49"
Pos.86. Ramonet Jordana - 1h25'10"
Pos.201. Chechu Muñoz - 1h52'28"
Pos.202. Eli Sala - 1h52'29"


podi del GRAN Mario


foto realitzada per la nostra "supporter" Yesi (gràcies!)

No hay comentarios: