CAP DE SETMANA DEL 11-12 DE MAIG DEL 2013

.
Un altre cap de setmana especial i ple de reptes.
Aquest cap de setmana, a casa, teníem la cursa de la Faiada. Cursa que aquest any ja arribava a la 6ª Edició i que tornava a oferir les dues distàncies, Mitja i Quart de Marató de Muntanya.
Molts van ser els socis que van acudir a la cita, uns debutàven i altres seguien acudint a la cita com ja acostuma a ser tradició.
Per altra banda, l'Eloi, feia un llarg viatge a Valladolid per a tornar a lluitar contra el crono.
A Badalona, la Miriam, feia un "entreno acompanyada" de 10 km pels carrers de la ciutat, tornant a sentir les sensacions de la competició.
També, en Josep Cortina, iniciava la temporada de marxes cicloturístiques viatjant a Sant Esteve d'en Bas, tornant a gaudir de la bicicleta i de l'ambient que l'envolta..
I finalment, una altra "grupeta" viatjava a Secastilla per a pedalar al màxim en el circuit exigent que presentava la organització.
En total, 28 socis distribuïts per arreu i representant el nostre Club. Un orgull el fet que aquest dinamisme vagi a més.
MITJA MARATÓ I QUART MARATÓ DE LA FAIADA 12-05-13
9:30h del matí, hora en la que es donava la sortida de la mitja i el quart marató de muntanya de la Faiada. Aquest any alguna novetat. La sortida i arribava deixava de ser a l'Escola de Muntanya i es traslladava a la zona enjardinada de la Biblioteca. Personalment crec que va ser un encert degut a que la proximitat amb la zona urbana va crear un millor ambient de públic.
Per altra banda, el circuit presentava una altra petita modificació. Aquest any el sentit de la cursa era en sentit contrari a altres anys, Aquest fet, degut a la manca d'un voluntari en una zona no gaire clara, va provocar la pèrdua d'alguns corredors, entre ells dos socis del nostre Club. Va ser un gran error, ja que era un punt crític que s'havia de cobrir, però en defensa de la organització, "aquestes coses passen". Aquí tindríem un "gran debat" on el corredor es queixa amb raó per la falta de mitjans i la teroria que diu, que el corredor ha de conèixer el circuit. Com dic, un gran debat on difícilment trobaríem un veredicte clar. La organització va demanar les seves disculpes i va compensar l'error amb la inscripció gratuïta per als corredors "perduts" per a la següent edició. Un GRAN DETALL a tenir en compte. A més, crec que s'ha de ser totalment comprensiu, ja que organitzar un event d'aquestes característiques és una "feinada" i generalment es fa de manera totalment altruista.
Respecte a la cursa, sortida "al límit" on tothom buscava una bona posició per a evitar "el tap" que es forma un cop s'entra al camí de l'aigua, degut a que el camí obliga a anar en fila.
Els de la curta vam sortir una mica més "forts" sabent que l'esforç duraria menys i això permetia agafar un ritme una mica més alt que els de la llarga.
Cursa que es resumeix en pujada i baixada fins a la font de la Mena + pujada fins a La Faiada els de la llarga, i Montiberri-Casós els de la curta, amb la posterior baixada i desfeta del primer tram.

GRAN CURSA de tots els socis, destacant el debut d'Ivan amb el boníssim resultat aconseguit, la tornada de Monforte després de la lesió que l'ha tingut un any parat, el podis de les nostres noies Eli, Silvana i Maje i la gran cursa de cada un dels socis que tan en la curta com en la llarga ho van donar tot, i que sobretot van gaudir d'aquesta cursa i d'aquest esport al màxim.

Personalment molt content pel resultat, però amb el "sabor agridulce" de portar 10 km al capdavant de la cursa i perdre-ho en l'últim tram. Encara queda molt per apendre. És la gràcia de l'esport.

ENHORABONA A TOTS!
Resultats dels nostres a la cursa curta (39 finishers):
Pos.3. Tito Pueyo - 1h11'59"
Pos.5. Àlex Asensio - 1h15'11"
Pos.9. Javi Señís - 1h26'16"
Pos.11. Ivan García - 1h28'35"
Pos.13. Lluís Ferrer - 1h30'17"
Pos.15. Chechu Muñoz - 1h32'07"
Pos.17. Josep Monforte - 1h33'56"
Pos.19. Josep Mª Gràcia - 1h37'38"
Pos.22. Roberto Garzón - 1h38'28"
Pos.24. Eli Sala - 1h38'56" (1ª Posició femenina)
Pos.25. Silvana d'Antonio - 1h41'10" (2ª Posició femenina)
Pos.34. Gerard Subirà - 2h14'27" (Amb un quants kms de més, degut a la pèrdua del circuit)
Pos.39. Oriol Faidella - 2h17'22" (Amb un quants kms de més, degut a la pèrdua del circuit)


Resultats dels nostres a la cursa llarga (77 finishers):

Pos.21. Alex Estaña - 2h11'01"
Pos.24. Ernest Fargues - 2h12'21"
Pos.30. Ramón Jordana - 2h16'59"
Pos.37. Rogelio Lucas - 2h28'15"
Pos.45. Bernat Gordun - 2h34'07"
Pos.66. Maje Rodríguez - 2h56'07"

Classificacions a -  https://www.inscripcions.cat/faiada2013m/classificacions


10 KM CURSA DEL DIMONI DE BADALONA 12-05-13

Crónica cedida per la Miriam:

"Muy buenas gente del club! Este fin de semana pasado no subí a hacer la cursa de la Faiada, mucho para mi, ya escarmenté un año!!!
Decidí, en último momento, hacer una cursa en Badalona. Eran las fiestas de mayo y el domingo hicieron la 34º Cursa Popular de la Ciutat de Badalona, es decir, la Cursa del Dimoni.
Me esperaban 10km, salida a las 09:30h, igual que vosotros en La Faiada!!
Me planté con el tren, a tres paradas de casa, y sin preocuparme de buscar aparcamiento. Me la tomé como si fuera un entreno de un domingo por el puerto, chino chano. Llevaba una semana sin correr, y un poco baja de ánimos...
La salida un caos, la hacen des de la Rambla, muy estrecho y un poco agobiante. Después de un rato se despeja y nos adentramos por las calles de Badalona, pasando por el Centre Comercial Magic, por el pabellón, por el polígono de "China Town", plegao de chinos y ninguno decía nada...Eso sí lo noté, poca gente mirando en general, y si animaban, lo hacían a la gente que conocían, o sea, que me quedé sin que me animaran...Eso se nota!!.
Pasé mucha calor, y en el recorrido había unas cuántas subidas y bajadas. Por el puerto se corría muy poco trozo, casi llegando.
Aún y así, hay que decir que era una cursa gratuita, daban una camiseta, de estas que se encojen a los dos segundos, pero sí que había champion chip, avituallamiento al km 5...
En fin, una cursa diferente, "pachanguera"..., bien organizada por eso...
A la hora de inscribirme puse que era del Club, y ni se han dignado a ponerlo!!! Aixxxx...

1045 Miriam Sala Martínez F-194 1:02:08 1:01:38 6:10 30:33 76-FG


100 I 200 TORNEIG INTERNACIONAL ANA PÉREZ - VALLADOLID 12-05-13

Crónica cedida per l'Eloi:

"Després de l’estada a Madrid em presento a Valladolid a les 12 del mati, aprofitaré per fer turisme i veure lo bonica que es la ciutat, la recomano, sembla un dia calorós però amb molt de vent, a la tarda em planto a la conca del riu Esgueva, a les pistes del C.A. Valladolid, a unes instal·lacions molt bones, amb una recta coberta per escalfar al interior sense el sufocant calor, després d’una hora d’escalfament ens tenen 20 minuts a la cambra de requeriment (massa temps al meu parer) i a per el 200, (una altra cosa a destacar van fer primer el 200 i després el 100), surto per el carrer 8 un dels pitjors carrers, noto que bufa bastant vent de costat a la corba, a la recta es tornarà en contra. Arranca el 200, surto bastant be i faig una corba molt rapida, però en arribar a la compensació em passen gairebé tots, es nota molt el vent en contra tot hi així les sensacions son molt bones, efectivament al marcador ho fica 7é de la sèrie MMP 25”01 i 1’8 de vent en contra molt bona marca. Ara a descansar 20 min i a pel 100, un cop a la recta d’escalfament em dono conte que hi ha atletes d’alt nivell com el saltador Javier Bermejo, o les pertiguistes Naroa Aguirre i Carla Franch. Uns minuts d’activació i a per el 100, la sèrie pinta pitjor amb les cames molt carregades del 200, els problemes de fer abans el 200 que el 100. Surto a la pista fa molt vent en contra (2.1) així que a lo que surti, després d’una bona sortida el vent es comença a notar a partir dels 30m i ens frena molt, al final content 8é de la sèrie amb 12”39, amb tant de vent es bona marca. La propera la setmana vinent a Cambrils, esperem que la meteorologia ens respecti."

http://www.fetacyl.es/resultados/2013/05/resultados%20ana%20perez-promocion.pdf


CICLOTURÍSTICA 95 KM - TERRA DE REMENCES 12-05-13

Crónica cedida pel Josep:
"Ambient de gala al poble de Sant Esteve d’en Bas, la Garrotxa, Girona. 3000 corredors preparats per participar en un marxa ja totalment consolidada al circuit cicloturista. Vam apuntar-nos, amb el meu germà, al recorregut curt, 95 kms. Un dia excepcional, dels que conviden a rodar sense preocupar-se per gran cosa més. Al primer port, Capsacosta, vam trobar l’Oriol, bona gent de la Pobla de l’Illet. Vam fer grupet per arribar a Ripoll i pel camí anar parlant de la vida, de la feina, de tot plegat. Segon port sense massa esdeveniments, un punt de control amb el clàssic esmorzar amb embotits de la terra “full equip”. El retorn al poble de Sant Esteve amb el solet a l’esquena, cirereta del pastís per arrodonir un dia perfecte. Inevitable fou mirar-me de reüll Bracons (la bèstia en forma de port amb rampes molt dures), en passar pel desviament del circuit Llarg, però les meues cames ja no haguessin donat de si... per l’any vinent veurem en quin estat de forma hi podem arribar.

Salut i Kms! Josep"


BTT DE SECASTILLA - 12-05-13

En breu, crónica de la cursa.



No hay comentarios: