CAP DE SETMANA DEL 8-9 DE FEBRER

.
Un altre cap de setmana d'inicis de temporada on l'Eloi feia l'última cursa a pista coberta i amb molt bon resultat igualant la marca als 60 i fent MMP als 200. Bon treball de l'Eloi durant el dia a dia que fa que els resultats vagin sortint. Sense esforç no hi ha recompensa, i l'Eloi és tot un exemple de motivació, treball i constància. Els resultats arribaran!
També, el nostre company Antonio Gordun tornava a la càrrega al duatló olímpic de Rubí després de gairebé un any sense competir. Tot i la llarga temporada "en el dique seco", Antonio torna amb força per a tornar a donar guerra a les curses i sobretot en la seva categoria.
Per altra banda, la nostra nova incorporació, Juanma, una setmana després de Granollers es tornava a ficar a la línea de sortida d'una mitja marató. No tothom, ni ho sap fer ni ho pot fer. A més, Juanma, en una setmana, baixava 2' la seva marca. La motivació és un grau!!!
ENHORABONA ALS DOS!!!
 
Crònica diumenge 9 de febrer - pista coberta
 
Crònica cedida per l'Eloi Porté:
 
Un cop mes toca viatjar a Sabadell aquest cop es l’ultima competició de coberta, l’ultima oportunitat per fer marca, i amb aquesta intenció em planto a la pista coberta, el 60 es mol aviat així que tenim poc temps per escalfar i un cop a la pista no ens deixen temps per avituar-nos als tacs de sortida, així que com surti, pitjor del que m’esperava , tot hi així no esta malament 7”70 igualant la marca personal. Un cop acabat el 60 ja no he de pensar en els errors comesos, el millor pasar pagina i pensar en el 200, així ho faig i una mica de musica ajuda, arriba el 200 es noten els nervis , em vull treure l’espina, així que motivació a tope. Em toca el carrer 3 un bon carrer sense gaire peralte, bo per intentar baixar marca, i així ho faig, després d’una sortida bona un cop passo la compensació em fico segon a la recta i a mitja segona corba agafo la primera per agafar la recta final ràpid i així es el crono aturat a 24”94 una gran marca a pista coberta, continuo dient que soc millor als 200 que als 60 o 100, molt content d’acabar aquesta temporada de coberta ara a esperar a aire lliure ,així que a entrenar a tope. Objectius d’aire lliure 11”50 als 100 i 23”94 als 200m.


MITJA MARATÓ COLOMENCA

Juanma Hernández
Posició: 183
Temps real: 1:44:34.

Tota la informació de la cursa a - http://www.uca.cat/


DUATLÓ OLÍMPIC DE RUBÍ

Crònica cedida per Antonio Gordun:


Después de un año sin  competir me decidí a participar en el duatló de Rubi.
Este es un duatlón de tipo Olímpico con distancias 10-40-5, con unos 10 km rapidísimos y largos (al final salían 10500 m) , con un circuito de bici a 2 vueltas, que sin ser excesivamente  duro tenía continuos toboganes que al final acumulaban un desnivel positivo de unos 600 m. El circuito lo completaban unos 5 km por camino de tierra.
La carrera empezaba en bajada y, como es habitual, se inició a un ritmo muy alto.  El primer km lo pase a 3.40 y los siguientes rondaron los 4´. La carrera parecía más una de tipo atlética, ya que se corría por el interior del pueblo y con mucha gente animando por las calles.
Los 10 km los pase a 40.02 min y en meta llegué con un tiempo de 41.58. A  pesar a ser un buen ritmo llegué  en el puesto 134 (el nivel era altísimo),
La transición fue rápida y al iniciar el sector de bici me encontraba con las piernas bastante cargadas y tomé una posición bastante conservadora; al principio tiré un poco del  grupo pero luego me quedé por los puestos de delante intentado no perder el grupo.
La segunda transición fue pésima,  primero no encontraba mi sitio en el bóxer y  luego perdí mucho tiempo calzándome las zapatillas. A partir de aquí,  5 km a ritmo de 4.23 hasta el final.

Tiempo final 2h 17 min
Posición 123 de 352 y 5º en mi categoría.

Duatlon muy recomendable por su recorrido y buena organización.

 
 



 

No hay comentarios: