CAP DE SETMANA DEL 18-19 D'ABRIL

Continuem amb els caps de setmana de competició. Raquel continua amb la Lliga de Trails de Ponent, aquest cop amb la Trencacames de Rosselló, cursa força dura com el seu nom indica.
 
Per altra banda tenim a la parella Eli-Chechu que, tot i tenir compromisos familiars, no desaprofiten cap oportunitat per a competir. Com diu Chechu, a ell lo que li agrada es competir, no entrenar. Aquest cap de setmana toca un 10k a la Llagosta.

TRENCACAMES DE ROSSELLÓ
 
Crònica cedida per Raquel:

Seguint les trails de la lliga, avui toca la més dura, almenys per mi, la trenkacames de Rosselló, solament amb el nom un ja es pot fer una idea de per on van els trets!

Avui em passen a buscar per casa, cada cop som més gent degut a que són molt divertides i acostumen agradar força!

Aparquem i anem a buscar dorsal, saludar, fer cafè...bé el ritual de totes les curses! Tarden molt en servir-nos el cafè i això fa que ens quedi molt poc temps per escalfar, així que escalfem ràpid i ja ens situem linea sortida.

Donen el tret de sortida i amunt! comencem pujant, em noto bastant bé de cames així que pujo bastant ràpid però es forma un tap i em toca esperar! haver-la fet l'any anterior fa que estigui una mica més tranquil·la, ja sé on he d'apretar i on reservar forces, però avui algo no va bé, em falta aire i sento com un tap a la boca de l'estómac, així que faig lo pitjor que podia haver fet, pendrem el gel, i com no, l'acabo traient poca estona després! havia sortit força bé però ara em va passant tothom, no ho porto gens bé lo de quedar dels últims...intento passar dels pensaments negatius i penso que ja n'anirà bé per reservar cames pel triatló de Penyíscola! baixo ritme i val fent, pujant, baixant...així fins quasi els últims 500m que fa baixada i encara puc arribar fent un sprint jiji!

Una cursa molt dura però que m'ha servit per aprendre a gestionar emocions negatives i saber que el cos no sempre està en condicions!


10K DE LA LLAGOSTA
 
Crònica cedida per Eli:

Dia18 d'abril...bateig de la Martina, decidim aprofitar el cap de setmana i diumenge 19 fer una cursa per allí aprop.

Ens presentem a la Llagosta. Dormim allí mateix i al dia següent resacosos i mig arrepentits d'haver-nos apuntat ens aixequem i a per la feina.
Vam estar veient que era una cursa plana, així que millor.
Sortida amb bastanta gent i segons deien, amb força nivell.
Decidim portar un ritme de 4.30, Chechu es despenja una mica i jo intento mantenir-lo fins al quilòmetre 7 on noto que les cerveses...el vi...comencen a passar factura. Baixo una mica el ritme. 

Tot s'ha de dir que també feia una calor insoportable!!!
Arribada a meta per fi. Hidratació a saco i a mirar cap a una altra cursa!! Prou contents!!

Classificacions:

Eli temps 47.18. Pos. General. 341 de 798. Pos. Femenina 14 de 138.
Chechu temps 47.47. Pos. General 358 de 798.


No hay comentarios: