TRIATLÓ DE TERUEL I TRIATLÓ DE PORTBOU

.
El dia 6 d'agost es va cel·lebrar a la localitat de Teruel la VII Edició del Triatló de Teruel - Campionat d'Aragó, on van acudir els millors triatletes d'Aragó. Molt de nivell a la prova, ja que estava en joc ser el campió d'Aragó. Antonio Morilla, Anna i Tito hi van participar entre els 190 finishers de la tri. Destacar la més que bona posició de l'Anna, la motivació de l'Antonio retrobant-se amb la competició i la millora del Tito poc a poc. Els resultats van ser els següents:

Pos.42. Tito Pueyo - 1h05'40"
Pos.138. Anna Saura - 1h16'59" (pos.8. en categoria femenia de les 25 fémines)
Pos.162. Antonio Morilla - 1h21'31"

Per altra banda, el 7 d'agost, en David  Polo va competir per primera vegada amb l'equipació del Club defensant els nostres colors. Molt bon paper i molt bon futur per la temporada vinent ens espera amb el David. Bon fitxatge!
El triatló de Portbou va ser l'elegit marcant la posició 25 de 174 finishers. Ànims David!