DUATLÓ DE LASPAÚLES I AQUATLÓ DE VILALLER

.
Aquest passat diumenge dia 21 d'agost, es va cel·lebrar a Laspaúles la I Duatló d'Alta Muntanya, prova del circuit "Nutrisport XM Duathlon Series by Buff", amb la presència de 113 finishers.
Destacar els guanyadors Francesc Freixer i Núria Picas en una cursa amb un primer tram de BTT de 10 km, seguits per un tram de cursa a peu de amb 1000 mts de desnivell i finalitzant amb un altre tram de BTT d'uns 14 km. Una prova molt dura i molt espectacular.
Del nostre Club hi van participar i col·laborar uns quants socis, sent els següents els resultats dels nostres corredors, destacant els resultats de David i Alex quedant dins del TOP40:

Pos.17. David Gensana - 2:34:44
Pos.39. Alejandro Asensio - 2:54:10
Pos.74. Percha - 3:20:07
Pos.88. Marcos Madrid - 3:32:35
Pos.112. Roser Padullés - 4:26:02

Tito i Josep Maria també van fer el recorregut, tancant la cursa.







Per altra banda, el dijous dia 11 d'agost es va cel·lebrar a Vilaller el "I Aquatló de Vilaller". Una cursa molt divertida i popular amb eliminatòries. Una aposta clara de futur, on hi van participar 20 persones en categoria masculina i 12 en categoria femenina.
Del nostre Club hi van assitir Tito Pueyo i Alex Asensio quedant en PRIMERA I SEGONA POSICIÓ respectivament, en una final molt disputada per part dels dos.
Esperem que l'any vinent es multipliquin les inscripcions en aquesta prova, que de ben segur, acabarà triomfant.

No hay comentarios: