CARROS DE FOC - CORSA DELS 15 POBLES - BTT BENASQUE

.
El dia 26 d'agost, es va disputar la cursa dels Carros de Foc Non Stop. Percha i Mateva hi van assistir fent tots dos la seva millor marca personal. Un total de 313 corredors van entrar dins de les 24h de cursa, dels més de 600 participants. Percha i Mateva van fer una molt bona actuació tot i el mal temps que els va obligar a parar gairebé 1h, entrant dins del TOP30.

Pos.27. Jose Miguel Ruach - 14h 26'
Pos.28. Percha - 14h 26'

Per altra banda, un total de 190 corredors van participar el dia 28 d'agost en la cinquena prova en el VIII Circuit BTT de la comarca de la Ribagorza, Benasque - Llanos del Hospital
David i Laura van assistir fent una molt bona actuació. Laura podi i a David 4 segons el van separar per pujar al podi de MASTER 30.
Destacar que David es troba en les primeres posicions del circuit.

Pos.8. David Genasana - 0:55:23
Pos.99. Laura Castellarnau - 1:22:31 (Pos.3, Categoria femenina)

Podreu veure tots els resultats i podis a

A part, els dies 27-28 d'agost, també es va cel·lebrar a la Vall d'Aran la Corsa dels 15 pobles. En representació del Club hi va assistir la Roser quedant en el TOP TEN de la categoria femenina. 158 van ser els finishers de la prova.