CAP DE SETMANA 15-16 D'OCTUBRE

.
Ens trobem a final de temporada, però hem tornat a tindre un cap de setmana intens. Triatló, cursa de BTT i cursa a peu han sigut les modalitats d'aquest cap de setmana. Un total de 10 socis s'han desplaçat a un lloc o altre. Fa goig veure tants socis competint arreu defensant els nostres colors.
Els resultats de les diferents curses han sigut els següents:

Marató d'Amsterdam

Josep Monforte hi va assitir i va fer molt bon temps entre els 9.630 finishers de la distància de la Marató.

Pos.1341. Josep Monforte - 3h16'12"

Mitja Marató i 8 km de Mollerussa

Un bon nombre d'atletes del C.A.R. s'han desplaçat a la capital del Pla d'Urgell per córrer la 24a edició de la Mitja Marató i 8km de Mollerussa. Una clàsica de les Terres de Ponent, amb gairebé 1000 corredors!!!. A la cursa de 8km hi prenien sortida el Bernat Vaqué,la Eli, la Míriam i Paco, acabant tots ells amb bon regust de boca. Paco, sortint d'una lesió, ha fet una cursa suau. A destacar la 12a posició de la Eli en categoria femenina i la 34a posició de la Míriam d'un total de 116 fèmines.
Pel que fa a la Mitja Marató, bon paper dels nostres, amb un Josep Mª Vaqué sortint d'una setmana complicada per una indisposició i completant la distància a 4'30" el km; un Josep Mª Gràcia agafant el ritmet per sota de 5' el km i acabant amb bones sensacions; El Bernat Gordun, a 4'25" el km, ha quedat en una excel·lent posició (8è de la seva categoria). I per últim, destacar l'actuació de l'Aitor fent un nou rècord personal en aquesta distància, pulveritzant en 4' la seva antiga marca i superant així el registre del CAR en mitja marató, que tenia en possessió el Percha (1h25').

Triatló de Barcelona - GARMIN

Gairebé 6.000 participants, distribuïts en diferents distàncies i diferents sortides es van concentrar a Barcelona en la gran festa del triatló. Noms importants com Mario Mola, Nicola Spirig, Ainhoa Murua, Joao Silva, Xavi Llobet, Cesc Godoy, entre d'altres, completàven un cartell de luxe en la distància olímpica.
Marcos i Marc també hi van assistir en la distància olímpica i sprint respectivament.
Molt bon paper dels dos en el final de temporada del triatló 2011. Marc, va fer el seu millor registre en distància sprint acabant la cursa en el TOP50.
Destacar, degut a la mala mar, l'escurçament del circuit de natació en 300 mts en la distància olímpica.
Els seus resultats van ser els següents:

Distància olímpica (+ de 1.000 participants, encara falten resultats)

Pos.352. Marcos Madrid - 2:21:37

Distància sprint (+ de 1.000 participants, encara falten resultats)

Pos.44. Marc Latorre - 1:06:37

Ja podem començar en les duatlons i tris del 2012 per pujar de categoria com a club. Uns dies de descans i comencen de nou els entrenaments!

Transisquella BTT 2011

Cinquena edició de la pedalada de BTT de la Transisquella amb 271 participants. Dos circuits a elegir:
Cursa Recorregut LLARG = 43.580 M. 1.080 M. Desnivell Acumulat.

Cursa Recorregut CURT = 28.120 M. 581 M. Desnivell Acumulat.

Roser hi va assitir fent el circuit curt i fent podi quedant en segona posició en categoria femenina. Tot un èxit!